Manchester City - Liverpool

Tahmin 1
Tarih: 01/04/2023 14:30 Lig: Premier Lig Stad: Etihad StadiumHakem:
Emre Özyanık

Emre Özyanık

Manchester City bir maç eksikle lider Arsenal'in 8 puan gerisinde yer alıyor. Ligte evlerinde oynadıkları son maçlarda iki gol ve üzeri bir istatistikleri var. Evlerinde oynadıkları toplam 13 maçta 43 gol atma başarısı göstererek harika bir istatistiğe ulaştılar. Norveç Milli takım kampından sakatlığı nedeniyle çıkarılan takımın en formda oyuncusu Haaland'ın durumu belirsiz. Haaland'ın yokluğunda bu maçta forvette tek alternatif olarak Julian Alvares yer görünüyor. City'nin forvetsiz çıktığı maçlarda dahi 3-4 gol seviyesine ulaştığını biliyoruz. Zirve takibini sürdürebilmek adına bu maçın önemi çok büyük.

Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Real Madrid'e elenen Liverpool için artık tek hedef ligte ilk 4 içerisinde yer alarak seneye Şampiyonlar Ligi mücadelesi vermek diyebiliriz. Geçen yıllardaki formunda bir hayli fazla uzaklar. Mane'nin gidişinden sonra forvet hattında bir uyum sorunu yaşandığı gözlemlenebiliyor. Kaliteli ayaklara sahip olmalarına rağmen istedikleri randımanı alamadılar. Geçen sezon rakiplerin belalıları kenar bekler Arnold ve Robertson'un da formsuz olmasının büyük etkisi var takımın mevcut durumuna.

Rakibine nazaran daha iyi seviyede olan ve Şampiyonluk mücadelesi veren Manchester City bu maçta galip gelecektir. Pep Guardiola'nın ekibi en az 1.5 gol üzeri bir skor üretir.

BU MAÇA NE OYNARSIN?
 Reklam