Süper Lig’de üst üste 4. şampiyonluğuna koşan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi için dev bir kadro kurmaya hazırlanıyor. Bu hedef doğrultusunda transferi düşünülen ilk isim Bruno Fernandes.
Sarı-kırmızılılar, Manchester United’ın Portekizli yıldızı için temaslara başladı.
Manchester United ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan Bruno’nun takımdan ayrılacağı İngiliz basınında yer aldı. Galatasaray, güçlü bir teklif yapmaya hazırlanırken tanıdık bir isim araya girdi: Jose Mourinho
Benfica'yla yola devam etmeye hazırlanan Mourinho da vatandaşı Bruno Fernandes ile temasa geçti.
Bu arada Manchester United’ın Victor Osimhen’e ilgisi olduğu öğrenildi. Yaz transfer döneminde İngiliz ekibinden “Ver Osimhen’i, al Bruno’yu” teklifi gelebilir. Ancak Galatasaray yönetimi, Nijeryalı forvet için 150 milyon Euro’luk teklif dışında olacak bir yaklaşıma sıcak bakmıyor.
Manchester United forması altında bu sezon 30 maçta süre bulan 31 yaşındaki Bruno Fernandes, 8 kez ağları havalandırdı. [Sözcü]