Arama Logo

Güntekin Onay: "Icardi'ye terapi şart"




Paylaş:

Google News
5
GÜNTEKİN ONAY'DAN YORUMLAR
Hürriyet yazarı Güntekin Onay, Galatasaray'ın Fatih Karagümrük'ü 1-0 yendiği maçı değerlendirdi.
GÜNTEKİN ONAY'DAN YORUMLAR
4
"EN KÖTÜ MAÇIYDI"

"Galatasaray, bu sezonun iç sahada en çok bocaladığı maçını oynadı. Oyunun genel anlamda hakimi olmasına rağmen sarı-kırmızılar dün 2 temel sorun yaşadı saha içinde. Bunlardan ilki, Icardi’yi rakip ceza alanında topla buluşturamamak idi. Gerçi bunda Arjantinli golcünün çoğu pozisyonda ağır kalması ve hareketsizliğinin de etkisi vardı."

\
3
"4 İSİM ÖNE ÇIKTI"

"Kerem Aktürkoğlu’nun istekli oyunu; Sacha Boey ve Torreira’nın istikrarlı şekilde kendi standartlarında kalmaları, özellikle de Kerem Demirbay’ın da ilk yarıdaki performansı Galatasaray açısından sevindirici olan idi."

\
2
"ICARDI'YE TERAPİ ŞART"

"Mertens ve Icardi’nin hayal kırıklığı yaratan performansları sarı kırmızıların hücumdaki üretkenliğini de etkiledi. Öyle ki Icardi hiç ikili mücadele kazanamadı ve maç boyunca rakip ceza alanında sadece 5 kez buluşabildi. Derbi için Icardi’ye bir terapi şart. Arjantinli golcü böyle oynarsa Galatasaray’ın Kadıköy’de işi zor olur."

\
1
"YA SERDAR DOKUNMASAYDI..."
"Kopenhag maçı sonrası, Fenerbahçe derbisi öncesinde dünkü kötü oyun normal kabul edilebilir. Ancak son dakikada kaleye giden topa dokunup golün geçersiz olmasını sağlayan Serdar Dursun’un bu hamlesi ile Galatasaray 3 puanın sahibi olduğu için şanslıydı."
\