Arama Logo

Fenerbahçe ve Galatasaray'da ortak hedef: Jhon Lucumi




Paylaş:

Google News
8
G.SARAY VE F.BAHÇE'DE ORTAK HEDEF

Galatasaray ve Fenerbahçe, Bologna forması giyen Kolombiyalı stoper John Lucumi ile ilgileniyor.

G.SARAY VE F.BAHÇE'DE ORTAK HEDEF
7
SÖZLEŞMESİNİ UZATMAYACAK

İtalyan basınından Il Resto del Carlino'da yer alan habere göre, Lucumi, Bologna ile 2027 yılında bitecek sözleşmesini uzatmak istemiyor.

SÖZLEŞMESİNİ UZATMAYACAK
6
BOLOGNA'NIN PLANI

Bologna, sözleşmesinin bitmesine bir yıl kalan 27 yaşındaki futbolcuyu bedelsiz kaybetmek istemiyor.

BOLOGNA'NIN PLANI
5
DÜNYA KUPASI BEKLENECEK

İtalyan ekibi, Lucumi'nin Kolombiya ile katılacağı Dünya Kupası'nda piyasasını yükselteceğine inanıyor. Bologna, Dünya Kupası'nın ardından Lucumi için gelecek teklifleri değerlendirmeye alacak.

DÜNYA KUPASI BEKLENECEK
4
BARCELONA VE INTER

Barcelona, Inter'den Alessandro Bastoni ile ilgileniyor. Barcelona, İtalyan savunma oyuncusunu kadrosuna katamazsa Bologna'dan Lucumi'ye yönelebilir. Lucumi, Bastoni'nin Barcelona transfer olması durumunda ise Inter'in alternatiflerinden biri olacak.

BARCELONA VE INTER
3
G.SARAY, F.BAHÇE, SUNDERLAND

Lucumi ile Türkiye'den Fenerbahçe ve Galatasaray da ilgileniyor. Yaz transfer döneminin son bölümünde 27 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen ancak transferi gerçekleştiremeyen Sunderland de Kolombiyalı futbolcuya ilgisini sürdürüyor.

G.SARAY, F.BAHÇE, SUNDERLAND
2
BOURNEMOUTH

Bournemouth da sözleşmesi bitecek Marcos Senesi'nin yerine Bologna'dan Jhon Lucumi'yi düşünüyor.

BOURNEMOUTH
1
BU SEZON 1 GOL

Bologna forması altında bu sezon 35 maçta süre bulan Jhon Lucumi, 1 kez ağları havalandırdı.

BU SEZON 1 GOL