Galatasaray, Napoli forması giyen Hollandalı sol kanat oyuncusu Noa Lang'ın transferi için İtalyan ekibiyle görüşmelerini sürdürüyor.
26 yaşındaki futbolcuyla her konuda anlaşma sağlayan yönetimin oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak için Napoli ile son görüşmeleri yaptığı ifade edildi. 25 milyon euro bonservis talep eden İtalyan ekibinin ayrıca Lang'ın kontratına şarta bağlı satın alma opsiyonu da koydurmak istediği ortaya çıktı.
25 milyon euro opsiyonu kabul eden sarı-kırmızılılar, kontrata herhangi bir şart koydurmak istemiyor. Bunun üzerine tarafların opsiyon pazarlığına devam ettiği öğrenildi.
Tarafların anlaşması halinde Lang yarım sezon için Galatasaray'dan 1.4 milyon euro ücret alacak. Yıldız futbolcunun yeni sezondaki maaşının ise 4 milyon euro olması bekleniyor. [Takvim]
Bu sezon başında transfer olduğu Napoli formasıyla 26 maça çıkan yıldız futbolcu 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi.