Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Trabzonspor maçı için planlarını yaparken herkesin gündeminde Victor Osimhen'in yerine kimin oynayacağı var.
Sarı-kırmızılıların yıldızı Mauro Icardi ise henüz ülkesinden dönmedi.
Çocuklarını görebilmek için mahkemeden özel izin alan ve Arjantin'de daha uzun süre kalan İIardi'nin, hocası Okan Buruk'tan aldığı izin sonrası rahatladığı öğrenildi.
Galatasaray'da tatil salı günü yapılacak idmana kadar devam ederken Icardi de bu çalışmaya katılacak.
33 yaşındaki forvetin, Okan Buruk'tan aldığı ekstra izin sonrasında moral olarak da kendine geldiği, dönüşte ise takımı şampiyonluk yolundaki kritik haftalarda sırtlamak üzere kolları sıvayacağı kaydedildi.
Bu arada Okan Buruk da gelir gelmez Icardi ile yapacağı toplantı sonrasında futbolcunun vereceği karşılığa göre Trabzonspor deplasmanında ilk 11'de sahaya sürmek için hazırlıklarını yapıyor.
Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü bu akşam (Pazartesi) İstanbul'a gelecek.