Arama Logo

Yazarlardan Fenerbahçe değerlendirmesi!




Paylaş:

Google News
5
YAZARLARDAN FENERBAHÇE DEĞERLENDİRMESİ
Spor yazarları, Süper Lig’in 29. haftasında Fenerbahçe'nin deplasmanda Kayserispor'u 4-0 mağlup ettiği karşılaşmayı köşelerinde değerlendirdi.
YAZARLARDAN FENERBAHÇE DEĞERLENDİRMESİ
4
"KANTE ÇIKIŞINA RİTİM EKLEDİ"

GÜRCAN BİLGİÇ: "Kante'nin müthiş vuruşu ile Fenerbahçe rahatladı, rakibin planları çıkmaza girdi. Beşiktaş maçıyla başlayan çıkışına, dün de yüksek ritmini ekledi Kante. Orta saha kalabalığını topla geçtiği gibi, hücum opsiyonları da değerlendirerek, atak başlangıçlarının ismiydi. Guendouzi'nin de hakkını yemeden, maçın kontrolünün iki Fransız'da olduğunu söylemek yanlış olmaz." (Sabah)

\
3
"SAHANIN TARTIŞMASIZ EN İYİSİYDİ"

İLKER YAĞCIOĞLU:"Orta sahada N'Golo Kanté ve Matteo Guendouzi kusursuza yakın bir performans sergiledi. N'Golo Kanté, kilidi açan isim oldu. Bu gol sadece skoru değil, maçın psikolojisini de değiştirdi. Gecenin tartışmasız yıldızı ise N'Golo Kante idi. Sadece attığı golle değil, sahadaki liderliği, top kazanma becerisi ve hücuma verdiği destekle takımın her yerindeydi.  İkinci yarıya gelindiğinde ise bambaşka bir tablo vardı. Bu kez oyunu rakibine bırakan taraf Fenerbahçe oldu. Skor avantajını cebine koyan Sarı-Lacivertliler, daha kontrollü ve savunma ağırlıklı bir oyun tercih etti. Anderson Talisca ve Nene skoru tayin etti. (Takvim)

\
2
"BU KAFA KIRMIZI KART"

MUSTAFA ÇULCU:"Toptan sonra Makarov ile Guendouzi temaslı oldukları anda Makarov rakibini kafa ile itmiyor aleni kafa atıyor. Kırmızı kart olmalıydı. Birilerine basit gelebilir lakin bu kafa kırmızı karttır.  Sokak kültüründe kafa atarsın ya, futbolda illa böyle olması gerekmez. Bu kafa kırmızı karttır. VAR'ın da futbol bilgisi yetmedi. Kayserispor teknik direktörü, ikinci yarı Makarov'u oyundan alarak hakemlere tokat gibi bir ders verdi." 

\
1
"BAZI OYUNCULAR F.BAHÇE'NİN OYUNCULARI DEĞİL"

AHMET ÇAKAR: "Fenerbahçe güle oynaya, belki de pozisyon üretmeden çok farklı bir skorla 3 puanı almasını bildi. Türkiye liginde takımlar arasındaki kalite farkı o kadar büyük ki o kadar korkunç bir uçurum var ki birkaç tane kaliteli ayağın olunca Anadolu'dan puanları alıp geliyorsun. Dün gece de öyle oldu.  Bazı oyuncular asla ve asla F.Bahçe'nin oyuncuları değil. Bunların başında Cherif geliyor. Hatta belki Musaba, hatta Nene. Kerem çok hayati goller atsa da F.Bahçe'de asla istenen verimi veremiyor, veremedi de." (Sabah)

\