Arama Logo

Galatasaray'ın derbi hazırlıklarında Luyindama sürprizi




Paylaş:

Google News
20
Galatasaray, Süper Lig'in 26. haftasında 15 Mart Pazar günü sahasında Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
19
LUYINDAMA İDMANA KATILDI
Galatasaray'da Ekim ayındaki milli maç arasında sakatlanan Christian Luyindama, o tarihten bu yana ilk kez antrenmanlara başladı.
LUYINDAMA İDMANA KATILDI
18
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk yarım saatlik bölümü basına açık tutuldu
17
Fiziksel çalışmayla başlayan antrenman, pas ve koordinasyon uygulamalarıyla devam etti. İdmanın basına kapalı bölümünde ise Beşiktaş derbisinin taktik çalışmasının yapıldığı bildirildi.
16
ADEM BÜYÜK KATILMADI

Pazartesi günü yapılan antrenmanda sağ üst arka adalesinde ağrı hisseden Adem Büyük çalışmaya katılmadı.

ADEM BÜYÜK KATILMADI
15
ONYEKURU YARIM BIRAKTI

İlk bölümün ardından sol arka alt adalesini işaret ederek Fatih Terim ve kulüp doktoru Yener İnce ile konuşan Henry Onyekuru, idmanı yarıda bıraktı.

ONYEKURU YARIM BIRAKTI
14

Terim, antrenman öncesinde Yener İnce ile bir süre görüştü.

13
Galatasaray, Beşiktaş derbisinin hazırlıklarına yarın yapacağı idmanla devam edecek.
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3