Arama Logo

Fenerbahçe kupasını böyle aldı!




Paylaş:

Google News
25
FENERBAHÇE KUPASINI ALDI

AXA Sigorta Kadınlar Kupa Voley finalinde Eczacıbaşı Dynavit'i 3-0 yenerek şampiyon olan Fenerbahçe Medicana, kupasını aldı.

FENERBAHÇE KUPASINI ALDI
24
ÖDÜLLER ALINDI

Halkapınar Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ardından kupa töreni düzenlendi. Fenerbahçeli oyuncular tören öncesi üzerinde "şampiyon" yazan tişörtler giydi. Törende ilk olarak şampiyonada görev yapan hakemlere ödülleri takdim edildi.

ÖDÜLLER ALINDI
23
KUPAYI KALDIRDILAR

Eczacıbaşı Dynavit'e ikincilik madalyaları verildikten sonra şampiyon Fenerbahçeli oyuncular da madalyalarını aldı. Sarı-lacivertli oyuncu Melisa Vargas, AXA Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Yavuz Ölken ve AXA Türkiye Mali İşler Başkanı ve İcra Üst Kurulu Üyesi Tuğba Karataş Arıcan'dan aldığı kupayı kaldırdı.

KUPAYI KALDIRDILAR
22
ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ

Bu sırada sahaya giren taraftarlar da kupayla fotoğraf çektiren oyuncularla şampiyonluk sevinci yaşadı.

ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ
21
EN DEĞERLİ OYUNCU

AXA Sigorta Kupa Voley finallerinin en değerli oyuncu ödülü, Fenerbahçe Medicana'dan Melisa Vargas'a takdim edildi.

AXA Sigorta Kupa Voley sürdürülebilirlik ödülleri ise Eczacıbaşı Dynavit'in genç oyuncu Aybüke Özel ile Fenerbahçe Medicana'nın genç oyuncusu Liza Safranova'ya verildi.

EN DEĞERLİ OYUNCU
20
19
18
17
16
15
14
13
12
11
10
9
8