Arama Logo

Fenerbahçe'den Galatasaray'a gönderme!




Paylaş:

Google News
10
BURAK KIZILHAN'IN AÇIKLAMALARI
Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, Yüksek Divan Kurulu Toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. İşte Burak Kızılhan'ın sözleri...
BURAK KIZILHAN'IN AÇIKLAMALARI
9
DEVAM EDEN HUKUKİ SÜREÇLER
"Kulübümüzün devam eden hukuki süreçleri hakkında bilgi vermek istiyorum. Kulübümüze kurulmuş 3 Temmuz kumpasa katılmış hakim ve savcıların yargılamaları yapılmaktadır. 38 sanıklı davada FETÖ ve PYD'nin amaçlarına ulaşmakta, kulübümüzü bir engel olarak gördüğü ve kulübümüzü ele geçirmek için hareket ettiği belirtilmiştir. Kulübümüzün manevi ve maddi olarak zarara uğratıldığı gerekçesiyle bu davada, kulübümüz adına şikayetçi katılan sıfatıyla müdahale talebinde bulundu."
DEVAM EDEN HUKUKİ SÜREÇLER
8
"HUKUK ÖNÜNDE HESAP SORACAĞIZ"
"Yargıtay 11. Ceza Mahkemesi, şikayetçi olarak davaya katılma talebimizi haklı bularak, davada katılan sıfatıyla yer almamıza karar vermiştir. Kulübümüze karşı yapılan hukuksuzluğun hesabını hukuk önünde sormaya kararlı bir şekilde devam edeceğiz."
\
7
"STADIMIZIN ADI ATATÜRK OLACAK"
"Olağanüstü Tüzük Tadili Genel Kurulumuzu, 8500'den fazla katılımla gerçekleştirdik. Toplantıda tüzük değişiklikleri kabul edildi. Stadımızın isminin Atatürk olarak değiştirilmesi de onaylandı. Katılan ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi paylaşıyorum"
\
6
59 ÖNCESİ ŞAMPİYONLUKLAR
"TFF, 15 Temmuz 2023'te yaptığı açıklamada, 1959 öncesi şampiyonluklarla ilgili komisyon kararı aldığını açıklamıştı. Bu açıklamanın üzerinden 113 gün geçti. Komisyonla ilgili ortaya atılan dedikodular haricinde atılmış tek bir somut adım yok. Biz bu başvuruyu 2 yıl önce yaptık. Normal şartlarda o günkü federasyonun daha hızlı adımlar atması gerekiyordu ama ne yazık ki doğruyu yapmak yerine kaçak cevap vererek görmezden geldiler. Resmi belgelerle anlattığımız ve TFF'ye sunduğumuz gerçekler ortatadır. Tahkim başvurusunun geçmişte reddedildiği söylemi de büyük bir yalandır. Bu işte tek bir doğru var, o da tarihten silinmeyecek gerçekler ve müzemizdeki kupalarımız."
59 ÖNCESİ ŞAMPİYONLUKLAR
5
"KOMİSYONUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"
"TFF'nin komisyonlar ilgili net adımlar atmasını bekliyoruz. Kurulacak komisyonun her adımının da takipçisi olacağız."
\
4
KOMİSYONDAKİ TARİHÇİLER
"Komisyonda yer alacak tarihçi ve hukukçuların baskıdan uzak ve adil karar vermeleri gerektiğini tekrar vurgulamak istiyorum."
KOMİSYONDAKİ TARİHÇİLER
3
"TFF DOĞRU KARARI VERMELİ"
"100. yılını kutlayan TFF'nin, 1959 öncesi şampiyonluklarla ilgili doğru kararı vereceğine inanmak istiyoruz."
\
2
"HER MAÇTA SKANDAL YAŞIYORUZ"
"Oynadığımız hemen hemen her maçta skandal kararlarla durdurulmaya çalışıyoruz. Attığımız goller dakikalarca inceleniyor. Tuhaf kararlar veriliyor. Futbolcularımıza, diğer takımlara olmadığı gibi kolay kararlar gösteriliyor. TFF'ye bir kez daha sesleniyorum, hakemler adil ve eşit olmak zorunda, siz de bu eşitliği sağlamakla yükümlüsünüz."
\
1
"KAYITLAR SİLİNDİ Mİ?"
"Çok kısa bir önce Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili katıldığı bir programda bazı iddialarda bulundu. Başkanımız da konuyla ilgili gerekli açıklamaları yaptı. Biz de ilgili iddialar üzerine TFF'ye başvurduk. Geçen sene de ellerinde kayıtlar vardı ama ne oldu herhalde silindi. Ama maalesef isimler, profiller değişiyor algının renkleri asla değişmiyor."
\