Giannis Antetokounmpo 21 dakika içinde 22 sayı bularak, Milwaukee Bucks'ı dün gece Orlando'da San Antonio Spurs'e karşı oynadıkları hazırlık maçında 113-92 galibiyete taşıdı.
40 dakikalık maçta Antetokounmpo, 9/13 isabetle oynadı ve dört asist, üç ribaund ve üç top çalma kaydetti. Spurs'ü 22 top kaybına zorlayan Bucks'ta, birden fazla top çalma kaydeden üç oyuncudan biri olarak, savunma tarafında büyük efor sarfetti.
Brook Lopez toplamda 17 sayı, dört ribaund, iki blok ve iki top çalma ile oynarken, Khris Middleton 16 sayı, beş asist, üç ribaund ve iki top çalma kaydetti.
Spurs tarafında Lonnie Walker, 14 sayı ile oynadı. Dejounte Murray 13 sayı, dört ribaund ve üç asist kaydederken, Derrick White 11 sayı, beş asist, üç ribaund, bir top çalma ve bir blok ile oynadı.
Her iki takım da Cumartesi günü parkelere dönecek. Spurs, Brooklyn Nets ile karşı karşıya gelirken, Bucks ise Sacramento Kings ile kapışacak.