Arama Logo

Hasan Şaş'tan Galatasaray değerlendirmesi




Paylaş:

Google News
5
HASAN ŞAŞ'TAN DEĞERLENDİRMELER

Hasan Şaş, SporON Youtube kanalında Galatasaray - Gaziantep FK karşılaşmasını değerlendirdi.

HASAN ŞAŞ'TAN DEĞERLENDİRMELER
4
"BU KADAR KAOS OLABİLİR Mİ?"

"Ben 'Beraberliğe razıyım' dedim. Çünkü bir takım, yönetimsel anlamda taraftar, hoca, futbolcu, sakatlık anlamında bu kadar kaosta olabilir mi? Ama bugün Galatasaray takımının geldiği noktayı sadece kadro yapılanması, bugünkü sakatlıklar anlamında konuşamayız."

\
3
"BÜYÜK BİR PLANSIZLIK VAR"

"Karşılıklı demeçler, transferlerin bir türlü gerçekleşmemesi, Atletico Madrid maçının beklenmesi, Atletico Madrid maçından alınacak bir skorun transferi çok etkileyeceğini hepimiz konuştuk. Ama geldiğimiz ortamda bugün Galatasaray'ın eğer sahaya çıkaracak ilk 11'inde zorlama oluyorsa Galatasaray'da o zaman büyük bir plansızlık var."

\
2
"OSIMHEN GELİNCE ICARDI YEDEK OLUR"

"Osimhen geldikten sonra artık Icardi yedek olur. Taraftar da sorgulamaz. Çünkü eski Icardi bugün girdiği 2 net pozisyonu da gole çevirirdi ama bugünkü Icardi hala hazır değil."

\
1
"BİR DAHA GELMESİNLER!"
"Bugün stada gelen taraftarlar bir daha maça gelmesin! Böyle seyircilik olmaz. Stada gelip fotoğraf çekinmeyle taraftar olunmuyor. Ben size bir abiniz olarak söylüyorum; artık tek hedef maç var: içeride oynanacak Fenerbahçe maçı. Kaybederseniz bu sene bayrakları saklayın."
\