Arama Logo

Beşiktaş idman - 9 Şubat




Paylaş:

Google News
19
KUPA HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR
Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde İttifak Holding Konyaspor ile 11 Şubat Perşembe oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.
KUPA HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR
18
DORUKHAN TOKÖZ, 9 GÜN SONRA ANTRENMANDA

Beşiktaş'ta Trabzonspor maçında sakatlık yaşaması sebebiyle antrenmanlarda yer almayan Dorukhan Toköz, 9 gün sonra idmana çıktı. 24 yaşındaki oyuncu, takımdan ayrı olarak antrenör eşliğinde bireysel çalışma yaptı.

DORUKHAN TOKÖZ, 9 GÜN SONRA ANTRENMANDA
17

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan bilgiye göre BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen idmanda pas, 5’e 2, dar alanda oyun ve kontrol pas çalışması yapıldı.

16

İdman, taktik programının yer aldığı çalışmalar, yarı sahada oynanan çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi.

15

Beşiktaş, İttifak Holding Konyaspor ile deplasmanda yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını yarın gerçekleştireceği idmanla tamamlayacak. Siyah-beyazlı ekip, saat 16.00’da özel uçakla Konya'ya giderek kampa girecek.

14
13
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2