Galatasaray forması giyen Roland Sallai, Liverpool ile Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak maçlarda yakın takip altında olacak.
Macar futbolcu için daha önce Brentford, Sunderland ve Liverpool haberleri gündeme gelmişti. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacağı Liverpool ile birlikte diğer iki İngiliz ekibi de Roland Sallai'yi Devler Ligi arenasında takip edecek.
28 yaşındaki futbolcunun Liverpool ile oynanacak maçlarda sergileyeceği performans geleceği adına belirleyici olabilir.
Galatasaray forması altında bu sezon 34 maçta süre bulan Roland Sallai, 1 gol attı ve 6 asist yaptı.
Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösterilen Roland Sallai'nin, Galatasaray ile 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.