Geri
İleri  

Metin Sipahioğlu: "Beşiktaş'a 5 şampiyonluk daha verilmeli"

|| Son güncelleme

Fenerbahçe'de İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Sipahioğlu, Beşiktaş'a 5 şampiyonluk daha verilmesi gerektiğini kaydetti.

Fenerbahçe'de İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Sipahioğlu FB TV'de 1959 öncesi şampiyonluklar hakkkında konuşurken, Beşiktaş'a da değindi.

Metin Sipahioğlu, 15 şampiyonluğu olan Beşiktaş'a 5 şampiyonluk daha verilmesi gerektiğini söyledi. Bu durumda Beşiktaş da 4 yıldıza ulaşacak.

Sarı lacivertlilerin yöneticisi açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"BÖYLE SAÇMA BİR TEZ OLUR MU?"

"Beşiktaş diyorlar, haklı bir şekilde aldı 2 şampiyonluğu, Fenerbahçe 9 şampiyonluğu almasın. Beşiktaş, Avrupa'da temsil etti, Fenerbahçe temsil etmedi diyorlar. Avrupa kupaları 1955'te oynanmaya başlandı. 1955'ten evvel Avrupa'da UEFA bazında şampiyona yoktu. O zaman bütün ülkeler 1955'ten evvelki şampiyonlukları saymasın. Böyle saçma bir tez olur mu!"

"BEŞİKTAŞ'A 5 ŞAMPİYONLUK DAHA VERİLSİN"

"Bizce Beşiktaş'ın haklı ve alması gereken 5 şampiyonluk daha var. 1959 çizgisi fiktif ve delinmeye müsaittir. Beşiktaş'ın başvurusu kolayca kabul edilmiş ve 1956'ya çekilmiştir. Bu bile çizginin ne kadar saçma ve fiktif olduğu ortadadır. Bizce başlangıç 1923'tür."



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator