Geri
İleri  

Yılmaz Vural: "Akhisar'a şampiyonluk yakışır"

Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, "Az da olsa direkt çıkma şansımız var. Son ana kadar bu yarışı kovalayacağız. Akhisar'a şampiyonluk yakışır" dedi.

TFF Birinci Lig'de son haftaya 2. sıradaki Erzurumspor BŞB'nin 2 puan gerisinde Play- Off'u garantilemiş olarak giren Akhisarspor'da teknik direktör Yılmaz Vural, az da olsa direkt Süper Lig şanslarının sürdüğünü söyledi.

Ligde üst üste 4 galibiyet alarak en formda takım olan yeşil-siyahlılarda, "Maçlar oynanmadan kazanılmıyor" diyen Vural; "Erzurum son hafta Ümraniye'yi kağırlayacak. Ümraniye'nin rakibini yenecek gücü var. Bizim 1 puan üzerimizdeki Adana Demir da İstanbulspor'la karşılaşacak. İstanbulspor bize yenildikten sonra çıktığı 2 maçı da kazandı. Bu tip son maçlar stresli olur. Ancak Akhisarspor'a şampiyonluk yakışır" dedi. Puan hesabı yapmak için öncelikle kendilerinin son hafta Keçiörengücü'nü yenmeleri gerektiğini belirten Vural, şöyle konuştu: "Rakibimiz geçen hafta 14 haftadır yenilmeyen Karagümrük'ü yendi. Zor maç olacak ama kazanmak zorundayız." dedi.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator