Geri
İleri  

Tuttur.com ile maç önü: Manchester United - Tottenham

İngiltere Premier Lig'in 4. haftasında Manchester United ile Tottenham kozlarını paylaşacak.

İngiltere Premier Lig'in 4. haftasında Manchester United ile Tottenham karşı karşıya geliyor. İki takım da galibiyet elde ederek zirve yolunda rakibine yara verme amacında...

Tuttur.com'da Manchester United - Tottenham maçına hemen iddaa oynayabilirsiniz.

TUTTUR.COM'DA HEMEN OYNA

NOT: Tuttur.com'da En Çok Oynanan Kuponlara, En Çok Oynanan Maçlara, En İyilere ve Bahisin Kralları'na ulaşabilir ve daha kolay kazanabilirsiniz.

DİKKAT ÇEKEN İSTATİSTİKLER

- Tottenham'a rakip olduğu son üç Premier Lig maçını kaybetmeyen Manchester United (2G 1B), daha önceki altı karşılaşmanın dördünde mağlup olmuştu (2G).

- Manchester United'ın Tottenham'ı konuk ettiği son 14 Premier Lig maçının hiçbiri berabere bitmedi (Manchester United 11-3 Tottenham).

- Premier Lig'de çıktığı son 27 deplasman maçının sadece ikisinde gol yemeyen Tottenham, kalesini gole kapattığı iki karşılaşmayı da sezon sonu küme düşen takımlarla oynadı (0-0 vs Watford & 0-0 vs Bournemouth).

- Bruno Fernandes, Manchester United formasıyla çıktığı 16 Premier Lig karşılaşmasında 17 gole doğrudan katkı sağladı (9 gol & 8 asist).

- Bu sezon Premier Lig'de en fazla asist yapan isim olan Tottenham forveti Harry Kane (5), en üst lig seviyesinde sadece 2016/17'de daha fazla gol pası verebilmişti (7).

EKSİKLER, CEZALILAR

Manchester United: Tuenzebe

Tottenham: Bale, Son

MUHTEMEL 11'LER

Manchester United: De Gea; Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw; Pogba, Matic; Greenwood, Fernandes, Rashford; Martial

Tottenham Hotspur: Lloris; Doherty, Sanchez, Dier, Davies; Hojbjerg, Winks; Lucas, Alli, Bergwijn; Kane



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator