Geri
İleri  

Tuttur.com ile maç önü: Barcelona - Sevilla

La Liga 5. hafta maçında Barcelona ile Sevilla karşı karşıya geliyor.

İspanya La Liga'nın 5. haftasında Barcelona ile Sevilla karşı karşıya gelecek. Tarafların zirve yolunda kapışacakları bu mücadele nefesleri kesecek...

Tuttur.com'da Barcelona - Sevilla maçına hemen iddaa oynayabilirsiniz.

TUTTUR.COM'DA HEMEN OYNA

NOT: Tuttur.com'da En Çok Oynanan Kuponlara, En Çok Oynanan Maçlara, En İyilere ve Bahisin Kralları'na ulaşabilir ve daha kolay kazanabilirsiniz.

DİKKAT ÇEKEN İSTATİSTİKLER

- Sevilla'ya rakip olduğu son 26 La Liga maçının sadece birini kaybeden Barcelona (19G 6B), tek mağlubiyetini Ekim 2015'te almıştı (1-2).

- Barcelona'ya konuk olduğu son 17 La Liga maçında galibiyet alamayan Sevilla (2B 15M), aynı rakibe karşı devam eden en uzun serisini sona erdirmek için sahaya çıkıyor.

- Sahasında oynadığı son 32 La Liga maçının sadece birini kaybeden Barcelona (28G 3B), son sekiz karşılaşmanın altısında kalesini gole kapattı.

- Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi'nin La Liga kariyerinde en fazla gol attığı rakibi Sevilla (29).

- Sevilla formasıyla çıktığı 119 La Liga maçında 26 gol atıp 28 asist yapan Ivan Rakitic, Barcelona adına görev aldığı 200 karşılaşmada 25 gol ve 27 asist kaydetmişti.

EKSİKLER, CEZALILAR

Barcelona: Lenglet, Stegen, Umtiti

Sevilla: Gil

MUHTEMEL 11'LER

Barcelona: Neto; Jordi Alba, Araujo, Gerard Pique, Sergi Roberto; Frenkie de Jong, Pjanic; Ansu Fati, Coutinho, Antoine Griezmann; Lionel Messi

Sevilla: Bono; Sergio Escudero, Diego Carlos, Kounde, Jesus Navas; Jordan, Fernando, Ivan Rakitic; Munir El Haddadi, Luuk de Jong, Ocampos



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator