Geri
İleri  

Sergen Yalçın: "Şampiyonluk bizi çağırıyor"

|| Son güncelleme

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, takımıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

Zorlu Çaykur Rizespor deplasmanından 3-2'lik galibiyetle dönerek kayıp yaşamayan Beşiktaş, son 4 haftaya çok büyük bir avantajla girdi.

Siyah-beyazlılara şampiyonluk için 9 puan yetiyor. Puanını 78'e yükselten siyah-beyazlılar, kalan 4 maçta 9 puan toplaması halinde, rakiplerinin aldığı sonuçlara bakmaksızın şampiyonluğunu ilan edecek. Sakatlıklar sebebiyle son iki maça santrforsuz çıkan Beşiktaş'ın puan kaybedeceği düşünülürken, tam tersine siyah-beyazlılar, Kayserispor ve Rizespor maçlarını kazanmasını bildi.

"ŞAMPİYONLUK BİZİ ÇAĞIRIYOR"

Teknik direktör Sergen Yalçın da maç sonrasında oyuncularıyla yaptığı görüşmede şu ifadeleri kullandı: "İyisiyle kötüsüyle 36 maçı geride bıraktık. Puan cetveline baktığımızda önemli bir avantaja sahip olduğumuz ortada. Rize deplasmanında bir keskin virajı daha kazasız döndük. Tek yapmamız gereken kalan 4 maçta 9 puan almak. İlk yarıda bu periyotta 10 puan almıştık! İnandığımız, alın teri döktüğümüz, sonuna kadar hak ettiğimiz şampiyonluk bizi çağırıyor ve her şey bizim elimizde. Bu fırsatı elimizin tersiyle itmeyelim."



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator