Geri
İleri  

Sebastien Haller'de testis tümörüne rastlandı

|| Son güncelleme

Dortmund, yeni transferleri Sebastien Haller'de testis tümörü tespit edildiğini açıkladı.

Borussia Dortmund kulübü, yeni transferleri Sebastien Haller'de testis tümörüne rastlandığını açıkladı.

Yapılan duyuruda Haller'in şikayet ve sancıları üzerine bir takım testler yapıldığı, testler sonucunda ise Fildişili oyuncunun testisinde tümör tespit edildiği belirtildi. Oyuncuya daha ileri tetkikler yapılması amacıyla takımın kamp yaptığı İsviçre'den ayrılarak Almanya'ya geri döndüğü aktarıldı.

Dortmund Sportif Direktörü Sebastien Kehl yaptığı açıklamada, "Onun mümkün olan en iyi tedaviyi alması için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Hepimiz şoke olduk, en kısa sürede iyileşmesini ve en kısa zamanda tekrar bir arada olabilmeyi diliyorum" sözlerini kullandı. Kulüp ayrıca oyuncuya ve ailesine tedavi süreci boyunca mahremiyetlerine saygı gösterilmesi konusunda da bilgilendirme yaptı.

28 yaşındaki Haller, 6 Temmuz tarihinde Ajax'tan 31 milyon euro bonservis bedeliyle Dortmund'a imza atmıştı.

Dortmund futbolcuları teknik heyet ve kulüp çalışanları, testis tümörü tanısı konulan Sebastian Haller'e geçmiş olsun mesajı gönderdi.

HALLER'DEN AÇIKLAMA

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Sebastian Haller "Sıcak mesajlar için kalpten teşekkür ederim. Bu güzel tepkileri görmek beni çok duygulandırdı. Hatta bu kadarını hak ettiğimi düşünmüyorum. İyileşmeye odaklanacağım. Bir sonraki zaferimizi çok yakında kutlamak için görüşmek üzere..." ifadelerini kullandı.




✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator