Geri
İleri  

Hakan Çalhanoğlu istiyor, Gattuso tutuyor!

Serie A takımlarından Milan forması giyen Hakan Çalhanoğlu'nun Bundesliga ekibi Red Bull Leipzig'e gitme konusunda ikna olduğu ancak Gattuso'nun transfere karşı çıktığı belirtildi.

İtalya Serie A takımlarından Milan forması giyen Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu için İtalya basınından flaş transfer açıklaması geldi. Geçtiğimiz günlerde Çalhanoğlu'nun, Milan'da kalmak istediğini söylemesine rağmen Calciomercato sitesinden Red Bull Leipzig iddiası ortaya atıldı.

25 yaşındaki Türk yıldızın Red Bull Leipzig konusunda günden güne daha çok ikna olduğu ve transfere sıcak bakmaya başladığı belirtilirken transferin önündeki en büyük engelin Milan Teknik Direktörü Gennaro Gattuso olduğu kaydedildi.

ARALARI İYİ, BOZMAK İSTEMİYOR

Hakan ile Gattuso'nun arasının iyi olması nedeniyle Milli futbolcunun Gattuso'yu yarı yolda bırakmak istemediği ve bu yüzden aklının karıştığı iddia edildi. Gattuso'nun ise ayrılığa sert bir şekilde karşı çıktığı biliniyor.

LEIPZIG'İN TEKLİFİ 20 MİLYON EURO

Öte yandan Red Bull Leipzig'in Hakan Çalhanoğlu için Milan'ın kapısını 20 milyon euro değerindeki bir teklifle çalması bekleniyor.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator