Geri
İleri  

Fenerbahçe Beko'nun yoluna çıkılmıyor!

Dimitris Itoudis önderliğinde sezona devam eden Fenerbahçe Beko, hem Euroleague'de hem de Türkiye'de liderliğini sürdürüyor.

Fenerbahçe Beko, yeni sezon öncesi koç değişimi yaşamış ve takımı Dimitris Itoudis'e emanet etmişti. Yunan antrenör yönetiminde kısa sürede bambaşka bir kimliğe bürünen Sarı-Lacivertliler adeta tozu dumana katıyor. Fenerbahçe Beko, hem ligde hem de Euroleague'de tam anlamıyla önüne geleni deviriyor. Itoudis ve öğrencileri, zorlu bir haftayı yine mükemmel bir şekilde tamamladı. Sarı-Lacivertliler, peş peşe 4 deplasmana çıktı.

Üst üste 4 deplasman zaferi

Önce Avrupa'da Monaco'yu 96-93, Milano'yu ise 82-72 mağlup etti. Lige dönüşünde ise peş peşe iki derbi Fenerbahçe'yi bekliyordu. Fenerbahçe Beko, ilk olarak Galatasaray Nef'e konuk oldu ve kıran kırana geçen maçı 97-91 kazandı. Itoudis ve öğrencileri önceki akşam ise Beşiktaş Emlakjet'i 81-72'yle devirdi. Sarı-Lacivertliler böylece peş peşe 4 deplasmandan da zaferle ayrılarak müthiş bir başarıya imza attı.

Tek yenilgi Barça'ya

Itoudis'in ekibi, Euroleague'de bu sezon tek yenilgisini Barcelona karşısında, 1 sayı farkla aldı. Diğer 9 maçında parkeden zaferle ayrıldı. Ligde ise henüz Fenerbahçe Beko'nun bileğini bükebilen olmadı. Her iki kulvarda da muhteşem bir performans sergileyen Sarı-Lacivertliler, liderlik koltuğunu kimseye bırakmadı.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator