Geri
İleri  

Fenerbahçe Beko'da büyük revizyon

Geçtiğimiz sezon ING Basketbol Süper Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan ancak Euroleague'de hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçe Beko, yeni sezon öncesi büyük değişim yaşadı.

2017'de şampiyon olduğu Euroleague'de 8 yılın ardından play-off görememenin hayal kırıklığını ING Basketbol Ligi'nde mutlu sona ulaşarak unutturan Fenerbahçe Beko, büyük bir revizyona gitti.

7 OYUNCU AYRILDI

Sarı-lacivertliler, yaklaşık 25 milyon euroluk bütçe ile hem koçunu hem de kilit yabancılarını değiştirdi. 7 oyuncu ile yollarını ayıran Fenerbahçe Beko, 4 takviye yaptı. Eski oyuncusu Nemanja Bjelica ile de anlaşma sağlayan Fenerbahçe Beko'nun bu transferi kısa süre içerisinde açıklaması bekleniyor.

HAREKETLİLİK DEVAM EDECEK

Sarı-lacivertliler de Achille Polonara'nın da ayrılığı gündemde. İtalyan oyuncu ile Virtus Bologna ve Anadolu Efes ilgileniyor. Sarı-lacivertliler, Nick Calathes'in transferini bitirmek üzere. Barcelona'dan ayrılan 33 yaşındaki Yunan oyun kurucunun 3 yıl karşılığında 4.5 milyon euro istemesinin ardından Panathinaikos devreden çıktı. En son Barcelona'da oynayan Amerikalı forvet Nigel Hayes ve CSKA Moskova'dan ayrılan Danimarkalı gard Iffe Lundberg ile de ilgileniyor.

Gelenler: Dimitris Itoudis, Tonye Jekiri, Scottie Wilbekin, Johnathan Motley, Samet Geyik.

Gidenler: Aleksandar Djordjevic, Nando De Colo, Jan Vesely, Pierria Henry, Danilo Barthel, Ahmet Düverioğlu, Markel Starks, Jehyve Floyd.

Gündemde: Nick Calathes, Iffe Lundberg, Nemanja Bjelica, Nigel Hayes.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator