Geri
İleri  

Derbide kader dakikaları: 31-45!

Galatasaray'ın en çok gol attığı dakikalarda Trabzonspor en fazla golü kalesinde görüyor. Galatasaray, 27 golün 11'ini 31-45 arasında kaydetti. Sarı-kırmızılıların bu sürede gol bulma ihtimali %41. Trabzonspor ise attığı gollerin 8'ini ve yediği 16 golün 6'sını bu sürede gördü.

Galatasaray ile Trabzonspor, NEF Stadı'nda kozlarını paylaşacak. İki takım için de kritik olan dev maç öncesinde, istatistiklere baktığımızda en önemli süre 31-45 arası...

ATTIĞI GOLLERİN YÜZDE 41'İ BU DAKİKALARDA GELDİ

Bu sezon çok kötü bir performans ortaya koyan Sarı-kırmızılılar, attığı 27 golün 11'ini bu süreçte kaydetti. Yani Galatasaray, toplam attığı golün yüzde 41'ini bu dakikalar içerisinde kaydetti. Sarı-kırmızılılar, yediği 31 golün 9'unu da bu süreçte kalesinde gördü. Galatasaray'ın maçlarındaki 51 golün 20'si bu dakika aralığında geldi.

TRABZONSPOR'DA DA DURUM BENZER

Lider Trabzonspor'da da durum Galatasaray'dan farklı değil. Bordo-mavililerin kalesinde gördüğü 16 golün 6'sı, 31-45 arasında... Yani Karadeniz temsilcisinin bu süre içinde gol yeme yüzdesi 36... Trabzonspor, attığı gollerin yüzde 21'ini (8) bu dakika aralığında kaydetti. Fırtına'nın en fazla gol attığı süreç ise 16-30 arası... Trabzon, bu dakikalarda 9 gol bulurken, Galatasaray, aynı süreçte 4 gol yedi. Ayrıca, Trabzonspor, ikinci yarılarda sadece 5 golü kalesinde görürken Galatasaray'ın ikinci 45'te yediği gol 16 (yüzde 51).



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator