Geri
İleri  

Butler: "Picasso değil, Banksy gibiyim!"

|| Son güncelleme

Miami Heat yıldızı Jimmy Butler, hayatını sanatçılarla karşılaştırarak, bir Picasso değil, daha çok bir Banksy gibi olduğunu söyledi.

Miami Heat yıldızı Jimmy Butler, hayatını sanatçılarla karşılaştırarak, bir Picasso değil, daha çok bir Banksy gibi olduğunu söyledi.

Butler, San Antonio Spurs'e karşı Heat için ilk maçına çıktıktan sonra, hayatının nasıl geçtiğinden bahsetti.

Page Six'ten Carlos Greer'a, yaşamının bir şaheser olmasına rağmen, kendisini her yaştan insanın takdir edebileceği geleneksel bir sanat eseri olarak görmediğini anlattı:

"Bir sanat eseri olduğumu söylemiyorum. Diyorum ki, bazı insanlar bir Picasso eserini anlamayabilir, ama bir Picasso olduğu için satın alman gerekir. Sanırım ben öyle biriyim. Beni anlayamayabilirsiniz, ama bu değişeceğim anlamına gelmez. Bir Picasso eseri, Picasso eseridir. Ama cidden, ben bir Picasso değilim - daha çok bir Banksy gibiyim!"

Picasso, tüm dünyadaki sanat hayranları tarafından çok sevilen eksantrik sanat ile tanınıyor. Banksy'nin ise çalışmalarının birçoğu, sanatın tanımına meydan okumak amacıyla ortaya koyuluyor. Genelde iktidardaki insanları sorguladığı ve toplumsal normlara meydan okuduğu için, sanatını fazla kişi sevmeyebiliyor.

Bununla perspektif olarak, Butler'in neden böyle bir karşılaştırma yapabileceği anlaşılabilir. Ligdeki en sevilen oyuncu olmamasına rağmen, olabileceği en iyi oyuncu olmak için elinden geleni yapan bir isim.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator