Geri
İleri  

Boluspor galibiyeti unuttu

|| Son güncelleme

TFF 1. Lig'in 7. haftasında Boluspor ile Menemenspor karşı karşıya geldi.

TFF 1. Lig'de 7. hafta mücadelesinde Boluspor ile Menemenspor, Bolu Atatürk Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Mücadele 0-0 sona erdi.

Boluspor, TFF 1. Lig'de galibiyeti olan 2 takımdan birisi olarak yoluna devam ediyor. 

Bu sonuçla birlikte ev sahibi Boluspor, puanını 3'e yükseltti ve 17. sırada yer aldı. Menemenspor ise 6 puana çıktı ve 13. sırada yer aldı.

Boluspor, TFF 1. Lig'in 8. haftasında Bursaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Menemenspor ise aynı haftada Ankaraspor ile sahasında mücadele edecek.

Stat: Bolu Atatürk

Hakemler: Murat Erdoğan, Gökhan Memişoğlu, Mehmet Şengül

Beypiliç Boluspor: Mosquera, Kerim Alıcı, Melih Okutan (Dk. 84 Araz Abdullayev), Bekir Yılmaz, Marlinho (Dk. 63 Burak Asan), Mihajlovic (Dk. 46 Gökhan Sazdağı), Muhammet Bayır, Alican Özfesli, Mertan Caner Öztürk (Dk. 46 Poepon - Dk. 71 Muhammet Arslantaş), Aykut Demir, Burak Bekaroğlu,

Menemenspor: Selmani, Emre Batuhan Adıgüzel, Ömer Şahbaş, Taşkın Çalış, Tidjani (Dk. 90 Yusuf Talum), Olatunbosun, Şeref Özcan (Dk. 46 Cem Çelik), Tayfun Aydoğan, Rasheed (Dk. 69 Adamu), Domgjonas, Rıdvan Koçak

Kırmızı kart: Dk. 62 Cem Çelik (Menemenspor)

Sarı kartlar: Dk. 17 Rasheed (Menemenspor), Dk 65 Melih Okutan, Dk. 75 Bekir Yılmaz, Dk. 90+2 Burak Bekaroğlu (Beypiliç Boluspor)



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator