Geri
İleri  

Beşiktaş'ta Vida ve Larin'in rotası belli oluyor

|| Son güncelleme

Beşiktaş'ta sözleşmeleri sezon sonu bitecek olan Larin ve Vida'da sorun yaşanıyor. İki futbolcu da yönetimin verdiği parayı az bulduğu için takımdan ayrılmalarına kesin gözüyle bakılıyor.

Beşiktaş'ta 1 milyon 750 bin Euro teklifini kabul etmeyen Kanadalı forvet Larin ile 1 aydır görüşme yapılmadı. 1.5 milyon Euro'yu az bulan Hırvat stoper Vida ise Arabistan yolunda...

Ogün Şahinoğlu'nun haberine göre; Beşiktaş'ta sezon sonu sözleşmesi bitecek 14 oyuncu arasında olan Cyle Larin ve Domagoj Vida ile yapılan pazarlıklardan sonuç çıkmadı. Larin'in menajeri ile en son 1 ay önce masaya oturulduğu, o günden bu yana herhangi bir görüşmenin olmadığı belirtildi. Kanadalı yıldız, 2.5 milyon Euro'luk talebinde ısrar ederken, siyah-beyazlı yönetimin 1 milyon 750 bin Euro maaş ve 3 yıllık sözleşme teklifinden ödün vermediği öğrenildi.

VIDA, ARAP EMİRLİKLERİ YOLCUSU

Takımın en çok kazanan oyuncusu olan Vida ise Beşiktaş'ta kalmak adına 3.4 milyon Euro olan maaşını 2 milyon Euro'ya kadar indirdi. Yönetim, Hırvat stopere 1.5 milyon Euro'nun üzerine çıkmayacağını iletti. Vida, iki yıldır reddettiği Birleşik Arap Emirlikleri kulüplerinin tekliflerini değerlendirmeye aldı.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator