Geri
İleri  

Andrea Pirlo hayal kırıklığı yarattı

Süper Lig ekiplerinden VavaCars Fatih Karagümrük'ün İtalyan teknik adamı Andrea Pirlo, İstanbul ekibiyle çıktığı 7 maçta beklentilerin çok altında kaldı.

Sezon başında sansasyonel bir şekilde Fatih Karagümrük'e 1 yıllık imza atan teknik direktör Andrea Pirlo'nun, 7 haftalık performansı hayal kırıklığına neden oldu. 1 galibiyet-3 beraberlik ve 3 yenilgi alan İtalyan çalıştırıcının takımı, ligde 6 puanla düşme hattının üstünde yer aldı. Son olarak İstanbulspor'a karşı öne geçmesine rağmen 5 dakika içerisinde yediği gollerle rakibe teslim oldu.

Sadece Ankaragücü'nü devirebilen Pirlo'nun ekibi; Beşiktaş, Alanyaspor ve İstanbulspor'a boyun eğdi. Başakşehir, Giresunspor ve Sivaspor ile berabere kaldı. Karagümrük yenik duruma düştüğü 4 maçın hiçbirini galibiyete çeviremezken, sadece 1 beraberlik alabildi. Kariyerinde sadece Juventus'ta teknik adamlık yapan 43 yaşındaki çalıştırıcı, Torino ekibinde ilk 7 karşılaşmada 13 puan toplarken, Karagümrük'te bu performasının gerisinde kaldı.

İTALYANLAR TOPA TUTTU
Andrea Pirlo yönetiminde Karagümrük'ün 7 haftada 6 puan alması ülkesinde de eleştirildi. İtalyan basını, sezon başındaki en büyük hayal kırıklığının 43 yaşındaki teknik adamları olduğu belirtti. Ayrıca Pirlo'nun pozisyonunun risk altında olduğu öne sürüldü.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator