Geri
İleri  

Altay'ın rakibi, deplasman fobisi

Bu sezon dışarıda oynadığı 11 maçta galibiyet alamayan siyah-beyazlılar, rakibi önünde son 4 karşılaşmayı kazanamadı. Altay, kötü talihini bu kez tersine çevirmeye çalışacak.

Süper Lig'de ilk yılında kümede kalma mücadelesi veren Altay, Sivasspor önünde fobiye son verecek.

Ligde teknik direktör Serkan Özbalta önderliğinde son 6 maçta 11 puan toplayan ve 17. sıraya kadar yükselerek ligde kalma umutlarını artıran siyah-beyazlılar yarın Sivas'a konuk olacak. Bu sezon İzmir dışında oynadığı 11 maçta galibiyet alamayan Altay, rakibi Sivas'a karşı da son 4 maçta üstünlük kuramadı. Kırmızı-beyazlı rakibi önünde kurtuluş ateşini yakmak isteyen Altay, kötü talihini de yenerek kümede kalma barajıyla arasındaki 6 puanlık farkı azaltmak istiyor.

Ligde son deplasman galibiyetini 24. haftada Göztepe önünde alan Altay, İzmir dışında da son kez Ç.Rize ile 21 Eylül 2021'de 2-1'lik sonuçla elde etmişti.

ŞANSI HİÇ TUTMUYOR

Bu maçın ardından oynadığı 11 maçta 3 beraberlik alan Altay, 8 randevuyu da yenilgi ile tamamladı. İzmir ekibi, Sivas'ı ise en son 2003- 2004'te yenmişti. İzmir'de oynanan maçta Sivas'ı 2-0 yenen siyah-beyazlılar, sonraki 4 maçın 3'ünü kaybedip, tek puanını ilk yarıdaki 1-1 sona eren maçta aldı.

 



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator