Geri
İleri  

Alanyaspor - Trabzonspor: 11'ler

|| Son güncelleme

Alanyaspor ile Trabzonspor Süper Lig'in 8. haftasında karşı karşıya geliyor.

Süper Lig'de 8. hafta mücadelesinde Alanyaspor ile Trabzonspor kozlarını paylaşıyor.

Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda 16.00'da başlayacak müsabakayı hakem Ali Palabıyık yönetecek. Maçı beIN Sports canlı yayınlayacak.

Mücadele öncesinde Alanyaspor 6 maçta 16 puanı bulunurken Trabzonspor'un ise 7 maçta 5 puanı bulunuyor.

İKİ TAKIMIN 11'İ BELLİ OLDU

Alanyaspor XI: Marafona, Juanfran, Caulker, Tzavellas, Moubandje, Salih, Siopis, Bakasetas, Efecan, Davidson, Adam Bareiro.

Trabzonspor XI: Uğurcan, Serkan, Edgar Ie, Vitor Hugo, Kamil Ahmet, Pereira, Flavio, Abdülkadir Parmak, Abdülkadir Ömür, Ekuban, Djaniny

9. kez karşı karşıya

Trabzonspor ile Aytemiz Alanyaspor, 7 Kasım Cumartesi günü Alanya'da yapacakları maçla ligde 9. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında bugüne kadar oynanan 8 maçta Aytemiz Alanyaspor'un bordo-mavili takım karşısında üstünlüğü bulunuyor.

Akdeniz temsilcisi 4 karşılaşmayı kazanırken, Trabzonspor ise 2 kez rakibini mağlup etti. Taraflar, 2 müsabakada sahadan beraberlikle ayrıldı.

Söz konusu maçlarda Aytemiz Alanyaspor 13 gol atarken, bordo-mavililer ise 8 gol kaydetti.

Alanya'daki maçlar

Alanya'da oynanan 4 karşılaşmada Trabzonspor, sadece 1 kez kazandı. 2 maç ev sahibi takımın üstünlüğüyle biterken 1 maçta da taraflar eşitlikle sahadan ayrıldı.

Trabzonspor, Alanya deplasmanında tek galibiyetini 2017-2018 sezonunda 2-1'lik sonuçla elde etti.

Alanyaspor iç sahada 3'te 3 yaptı

Teknik direktör Çağdaş Atan yönetimindeki Akdeniz ekibi bu sezon iç sahada oynadığı üç maçını da kazanırken, kalesini de gole kapattı.

Aytemiz Alanyaspor, 2. haftada Hes Kablo Kayserispor'u 2-0, 4. haftada Atakaş Hatayspor'u 6-0 ve 6. haftada da Fatih Karagümrük'ü 2-0 yenerek 3'te 3 yaptı.

Kulüp tarihinin en iyi sezon başlangıcına imza atan turuncu-yeşilliler, ligde bir maç eksiğine rağmen en fazla gol atan ve en az gol yiyen takım konumunda bulunuyor.

Fenerbahçe ile birlikte ligin iki namağlup ekibinden biri olan Aytemiz Alanyaspor, 6 maçta kaydettiği 15 golün 10'unu iç sahada atarken, rakiplerine sahasında gol sevinci yaşatmadı.

Turuncu-yeşilliler, bu sezon kalesinde gördüğü 2 golü de deplasman müsabakalarında yedi.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator