Geri
İleri  

4 Aralık Cuma iddaa tahminleri

|| Son güncelleme

Sporx iddaa ekibi, günün kazandıracak maçlarını sizler için açıkladı.

4 Aralık Cuma akşamı Süper Lig'in yanı sıra Almanya, İspanya, Fransa gibi ülkelerde futbol heyecanı kaldığı yerden devam edecek. Sporx iddaa ekibi, Cuma günü sizlere kazandıracak maçları açıkladı. Bol şanslar...



BEŞİKTAŞ - KASIMPAŞA

SİNAN BAYRAM: Süper Lig'de 11. Haftanın açılış mücadelesinde Beşiktaş sahasında Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Geçen hafta ezeli rakibi Fenerbahçe karşısında deplasmanda harika bir galibiyet alan ve hem büyük moral kazanıp hem de zirve yarışındaki iddiasını sürdüren Kara Kartal bu moralle sahasında Kasımpaşa ile çok önemli bir lig mücadelesi verecek. Eğer bu maçı da kazanırlarsa bence iyice lige tutunmuş olacaklar. Elbette çok kolay karşılaşma olmayacaktır. Ben gollü maç bekliyorum. Üst seçimi ideal tercih gibi gözükürken, deplasman ekibinden kesinlikle gol bekliyorum.

MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş XI: Utku; Rosier, Welinton, Montero, Rıdvan; Atiba, Dorukhan, Mensah; Ghezzal, Nkoudou, Aboubakar.

Kasımpaşa XI: Ramazan; Hadergjonaj, Sadiku, Brecka, Haddadi; Koomson, Sylvain, Hajradinovic, Varga, Alan; Hodzic.

HERTHA B. - UNION B.

BURAK ŞEN: Almanya Ligi'nde Hertha Berlin ile Union Berlin karşı karşıya gelecek. 8 puanı bulunan Hertha Berlin iç sahada oynadığı 4 maçında sadece 1 puan alabildi. Bruno Labbadia yönetimindeki Hertha Berlin'de gidişat böyle devam ederse, teknik direktör değişikliği kaçınılmaz son olacak gibi görünüyor. Bu hafta Berlin derbisinde kazanarak çıkışa geçmenin fitilini ateşlemek istiyorlar. 16 puanlı Union Berlin sadce ligin ilk haftasında Augsburg'a kaybetti ve Hertha Berlin karşısına özgüvenli çıkacaklar. Max Kruse'li Union Berlin oldukça gollü maçlar çıkarıyor ve bu deplasmanda da gol bulacaklardır. Hertha Berlin de derbide mutlaka rakip fileleri havalandıracaktır. Karşılıklı gol var seçeneği bizlere kazandıracaktır.

MUHTEMEL 11'LER

Hertha Berlin: Schwolow; Pekarik, Boyata, Alderete, Plattenhardt; Darida, Stark, Guendouzi, Cunha; Lukebakio, Piatek

Union Berlin: Luthe; Trimmel, Friedrich, Knoche, Lenz; Promel, Andrich; Becker, Max Kruse, Ingvarsten; Awoniyi

NIMES - MARSİLYA

GÖLGE ADAM: Fransa Ligue 1'in 13'üncü hafta açılış karşılaşmasında Marsilya deplasmanda Nimes'in konuğu olacak. Konuk ekip son zamanlarda biraz daha derli toplu. Hafta içinde de Olympiakos'u mağlup ederek Avrupa'da bu sezon ilk gol ve puanlarına ulaştılar. Bizim de önerim kazanmaları yönündeydi. Nimes ise 4 maçlık galibiyet hasretini Reims deplasmanında sonlandırdıktan sonra deplasmanda Monaco'ya 3-0 mağlup oldu. Son 10 maçta da sadece 2 kere kazanabildiler. Marsilya'da deplasmanlarda daha başarılı sonuçlar alıyor. 21 puanın 13'ünü dış sahalarda aldılar. 2 maçı eksik konuk ekip, maçlarını tamamladığında liderlik koltuğuna dahi oturabilir. Avrupa'da da moral kazandılar. Nimes'i de deplasmanda zorlanmadan geçerler.

MUHTEMEL 11'LER

Nimes: Reynet- Burner, Landre, Martinez, Paquiez, Cubas, Fomba, Benrahou, Zidane Ferhat, Eliasson, Denkey

Marsilya: Mandanda- Sakai, Gonzalez, Balerdi, Nagatoo, Gueye, Senson, Cuisance, Thauvin, Payet, Benedetto

A. BILBAO - C. VIGO

GÖLGE ADAM: İspanya LaLiga'da Athletic Bilbao sahasında Celta Vigo'yu konuk edecek. Bu maç öncesinde ev sahibi ekip, 13 puanla 9, konuk Celta Vigo ise 10 puanla 18'inci sırada yer alıyor. Celta Vigo, küme düşme hattında. Bununla birlikte oynadıkları futbol da çok iç açıcı değil. Son 9 maçta sadece 1 kere kazanabildiler. Onu da son maçta Granada karşısında başardılar. Athletic ise son 4 maçında sadece 1 kere kaybetti. Onlar da tipik bir iç saha takımı. İç sahadaki son 3 maçta 9 puan aldılar bununla birlikte evlerinde oynadıkları maçlarda sadece 2 gol yediler. Celta ise deplasmanda kazanamıyor. 6 maçta; 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldılar. Bu maç öncesinde Bilbao'da Martinez kart cezalısı. Konuk Celta Vigo'da ise Junca sakat, Okay Yokuşlu kırmızı kart cezası nedeniyle yok. Emre Mor'un durumu da maç saatinde netlik kazanacak. Bilbao'nun iç sahada galibiyetine açılan oran oldukça yüksek. Sürpriz kuponlarda direkt ev sahibi ekip denenir. Banko kuponlar için önerim ise 01çş olacak.

MUHTEMEL 11'LER

Athletic Bilbao: Simon- Capa, Alvarez, Nunez, Yuri, Vencedor, Vesga, Williams, Muniain, Berenguer, Villalibre

Celta Vigo: Blanco- Mallo, Araujo, Murillo, Olazza, Mendez, Suarez, Tapia, Nolito, Aspas, Mina



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator