Geri
İleri  

22 Aralık Salı iddaa tahminleri

|| Son güncelleme

Sporx iddaa ekibi, günün kazandıracak maçlarını sizler için açıkladı.

22 Aralık Salı günü hem Süper Lig'de, hem de Avrupa'da oldukça kritik karşılaşmalar var. Günün yakından takip edilmesi gereken karşılaşmaları öncesinde Sporx iddaa ekibi olarak sizler için tahminlerimizi hazırladık. Günün bankolarını veriyoruz ve "iyi şanslar" diliyoruz...

İDDAA BÜLTENİ VE İDDAA BANKOLARI İÇİN TIKLAYIN... 


GALATASARAY - GÖZTEPE

SİNAN BAYRAM: Süper Lig'de 14. hafta mücadelesinde Galatasaray sahasında Göztepe ile karşı karşıya gelecek. Cuma akşamı Karagümrük deplasmanında çok kritik 3 puan kaybeden Sarı-Kırmızılılar, Beşiktaş hariç diğer rakiplerinin de kaybetmesi ile çok geri düşmemiş olsa da yine de önemli bir avantajı elinin tersi ile itmiş oldu. Bu kadar eksik Karagümrük karşısında kazanmış olmaları lazımdı. Tabi birkaç hafta Fatih Terim'den de uzak kalacak olmaları, G.Saray cephesi için kötü haber diyebiliriz. Göztepe'nin son maçlardaki form durumunu çok beğenmesem de bence kolay maç olmayacaktır. KG Var seçimi ideal tercih olur.

MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Okan, Omar, Luyindama, Donk, Saracchi, Taylan, Feghouli, Belhanda, Emre Kılınç, Arda Turan, Diagne

Göztepe: Balazs, Titi, Mihojevic, Gassama, Burekovic, Soner, Guilherme, Yalçin, Halil, Ndiaye, Tripic


JUVENTUS - FIORENTINA

BURAK ŞEN: İtalya Ligi'nde Juventus ile Fiorentina karşı karşıya gelecek. Fiorentina toparlanabilmek adınaCesare Prandelli'yi göreve getirdi. Ancak Prandelli de henüz dertlere çare olamadı. Ligde tam 8 haftadır kazanamayan Fiorentina, bu kez de son 10 lig maçında sadece 1 kez yenebildiği, 8 kez mağlup olduğu Juventus'a konuk olacak. Juventus, Parma deplasmanından 4 gollü zaferle döndükten sonra Fiorentina'yı da kayıpsız geçecektir. En kötü senaryo da bile Cristiano Ronaldo, Juventus'u sonuca ulaştırır. Oran yükseltmek için karşılıklı gol yok tercihini düşünebiliriz.

MUHTEMEL 11'LER

Juventus: Szczesny; Bonucci, De Ligt, Danilo; Sandro, Ramsey, McKennie, Rabiot, Chiesa; Morata, Ronaldo

Fiorentina: Dragowski; Milenkovic, Pezzella, Caceres; Barreca, Pulgar, Amrabat, Castrovilli, Venuti; Vlahovic, Ribery


ARSENAL - M. CITY

BURAK ŞEN: İngiltere Lig Kupası çeyrek finalinde Arsenal ile Manchester City karşı karşıya gelecek. Lig Kupası'nda Leicester ve Liverpool'u eleyen Arsenal, bu kez Manchester City gibi sert bir rakiple karşılaşacak. En formsuz, en kötü dönemde Manchester City ile karşılaşmak kötü bir durum ama olası bir galibiyet, takımın çıkışa geçmesini sağlayabilir. Manchester City de ligde tam anlamıyla istediği yerde değil ama bu kupada da devam etmek istiyorlar. Manchester City her anlamda maçın favorisi ve kazanacaklarını düşünüyorum. Yüksek oran isteyenler 2,5 ve 2 sonuç bahisini değerlendirebilirler.

MUHTEMEL 11'LER

Arsenal: Leno; Mustafi, Gabriel, Luiz; Bellerin, Ceballos, Elneny, Kolasinac; Willock, Lacazette, Saka

Manchester City: Steffen; Cancelo, Stones, Ake, Mendy; Fernandinho, İlkay Gündoğan; Mahrez, Foden, Torres; Aguero


VALLADOLID - BARCELONA

BURAK ŞEN: İspanya Ligi'nde Valladolid ile Barcelkona karşı karşıya gelecek. Valladolid hafta sonu Sevilla deplasmanından 1 puıanla döndü ve bu kez Barcelona'ya da çelme takmak istiyorlar. Ancak son 10 lig maçında Barcelona'ya 9 kez kaybettiler. Sadece 2014 yılında iç sahada Barcelona'yı 1-0'la yıktılar. Ligin tepesine yaklaşmaya çalışan Barcelona, formsuz Valencia'ya hafta sonu puan kaptırdı. Bu nedenle Valladolid deplasmanında kazanmak zorundalar. Barcelona için kolay bir maç olmayacak ama kazanacaklarını düşünüyorum. Bu arada alternatif olarak 2,5 Alt da düşünülebilir.

MUHTEMEL 11'LER

Valladolid: Masip; Hervias, Bruno, El Yamiq, Garcia; Orellana, Mesa, Fede, Plano; Weissman, Maranhao

Barcelona: Ter Stegen; Dest, Araujo, Lenglet, Alba; De Jong, Busquets; Braithwaite, Pedri, Griezmann; Messi


VALENCIA - SEVILLA

GÖLGE ADAM: LaLiga'da Valencia'nın konuğu Sevilla olacak. Ligde oynadığı son 3 maçın tamamında sahadan 1'er puanla ayrılan Valencia, son 10 resmi maçında sadece 1 kere kazanabildi. Huesca'nın ardından en çok beraberlik ala takımlardan biriler. Konuk ekip ise son 6 maçında 4 galibiyet aldı. Bunun yanında 1 beraberlik, 1 mağlubiyetleri var. Rakiplerine göre maç eksikleri var ve kazanmaları halinde Avrupa sıralamasına girebilirler. Bu maç öncesinde Valencia'da Gameiro yok. Sevilla'da da Vaclik, Escudero ve Haddadi sakatlıklarından ötürü forma giyemeyecek. Bu sezon Valencia'nın maçların taraf bahsini çok güvenli bulmuyorum. Hem atıp hem de yiyorlar. Fileler karşılıklı havalanır.

MUHTEMEL 11'LER

Valencia: Domenech- Wass, Paulista, Diakhaby, Gaya, Musah, Racic, Soler, Cheryshev, Guedes, Gomez

Sevilla: Bounou- Navas, Kounde, Carlos, Acuna, Jordan, Fernando, Rakitic, Suso, Ocampos, Jong


REAL SOCIEDAD - A. MADRİD

GÖLGE ADAM: İspanya LaLiga'da lider Atletico Madrid deplasmanda Real Sociedad'ın konuğu olacak. Konuk ekip, rakiplerine göre 2 maçı eksik olmasına rağmen liderliğini sürdürüyor. Bu sezonki tek yenilgilerini Madrid derbisinde yaşadılar. Ev sahibi Sociedad ise 5 maçtır galibiyete hasret. 3 beraberliğin ardından deplasmanda üst üste 2 maç kaybettiler. 3'üncü sıradalar ancak rakiplerine göre maç sayıları fazla durumda. İki takım arasında oynanan son 10 maçta Atletico Madrid 8 kez galip gelmiş. 1 maç berabere biterken, 1 kez de Sociedad rakibin mağlup etmeyi başarmış. Atletico, rüzgarı arkasına aldı. Suarez'in takıma dahil olması onlara büyük güç kattı. Bu maç öncesinde konuk ekipte Herrera, Gimenez ve Felix'in durumları maç saatlerinde belli olacak. Sociedad'da ise Januzaj ve David Silva sakatlıkları nedeniyle yoklar. Ev sahibi ekip iyi değil. İyi savunmasıyla Atletico Madrid istediğini alır.

MUHTEMEL 11'LER

Real Sociedad: Remiro- Gorosabel, Zubeldia, Normand, Monreal, Guevera, Zubimendi, Merino, Portu, Oyarzabal, Jose

Atletico Madrid: Oblak- Savic, Felipe, Hermoso, Trippier, Koke, Niguez, Llorente, Carrasco, Lemar, Suarez



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator