Arama Logo

Beşiktaş'ta derbi sonrası hayal kırıklığı!




Paylaş:

Google News
5
BEŞİKTAŞ'TA HAYAL KIRIKLIĞI

Beşiktaş derbinin ilk yarısını adeta çöpe atarken, beklentilerin aksine Galatasaray’ın 62. dakikada 10 kişi kalmasıyla yakaladığı dev fırsatı da kullanamadı. Dev maçın skoru siyah-beyazlılarda büyük hayal kırıklığı ve üzüntü yarattı.

BEŞİKTAŞ'TA HAYAL KIRIKLIĞI
4
İYİ BİR İVMEYLE DERBİYE GELDİ

Beşiktaş’ta Galatasaray derbisi öncesinde her şey adeta dört dörtlüktü. Trendyol Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda çıktığı son 17 müsabakada 11 galibiyet, 6 beraberlik alan siyah-beyazlı takım çok iyi bir atmosfer ve ivme yakalamıştı.

İYİ BİR İVMEYLE DERBİYE GELDİ
3
EVDEKİ HESAP ÇARŞIYA UYMADI

Maç biletlerini sadece 2 dakikada tüken taraftarlar stadı tamamen doldururken, spor kamuoyunda da Beşiktaş’ın dev derbiyi kazanabileceğine dair inanç bir hayli yüksekti. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı.

EVDEKİ HESAP ÇARŞIYA UYMADI
2
AVANTAJI KULLANAMADI

Beşiktaş derbinin ilk yarısını adeta çöpe atarken, Galatasaray’ın 62. dakikada 10 kişi kalmasıyla eline geçirdiği büyük fırsatı da kullanamadı. Beklentilerin aksine derbinin skoru siyah-beyazlılarda büyük hayal kırıklığı ve üzüntü yarattı.

AVANTAJI KULLANAMADI
1
TFF'YE GİDECEK

Teknik Direktör Sergen Yalçın ve futbolcular maçtan sonra çok öfkeliydi. Siyahbeyazlı yöneticiler de hakem kararları yüzünden bir hayli kızgındı. Başkan Serdal Adalı ise karşılaşmanın 89. dakikasında tribünden ayrıldı. Adalı’nın önceki haftalarda birçok kez maçlar bitmeden stattan ayrıldığı aktarıldı. Hakem Ozan Ergün ve VAR hakemi Ömer Faruk Turtay’ın kararları yüzünden son derece öfkeli olan Başkan Adalı’nın önümüzdeki günlerde TFF yöneticileriyle bir araya gelebileceği kaydedildi. [Milliyet]

TFF'YE GİDECEK