Geri
İleri  

Zinedine Zidane: "Ligin bittiğinin düşünenler var"

Real Betis mağlubiyetiyle Barcelona'nın 7 puan gerisine düşen Real Madrid'de teknik direktör Zinedine Zidane, henüz ligin bitmediğini vurguladı.

Real  Madrid'in teknik direktörü Zinedine  Zidane, Real Betis'e 1-0 mağlup olmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

"ZİRVE YARIŞINDA OLACAĞIZ"

Barcelona'nın 7 puan gerisine düşmelerini yorumlayan Zinedine Zidane, "Ligin bittiğini düşünen insanlar var ama biz böyle düşünmüyoruz. Sezon çok uzun ve biz zirve yarışında olacağız." ifadelerini kullandı.

"ŞANSIMIZ KALMASA..."

Gol bulma konusunda sıkıntı çekmeleri hakkında konuşan Fransız teknik adam, "Neden gol atamadığımız konusunda bir açıklamam yok. Bunun için endişelenmiyorum. İşimiz analiz etmek ve oyunumuzu geliştirmek. Halen her kulvarda şansımız var. Şansımız kalmasaydı endişelenirdim" dedi.

Sergio Ramos'un Real Betis maçı sonrasında "Barcelona penaltılar kazanırken bize hiç verilmemesi beni şaşırtmıyor" açıklaması için ise Zidane, "Bu tartışmaya katılmayacağım. Hakemlerden hiç konuşmadım ve asla konuşmayacağım" ifadelerini kullandı.

Zidane, Real Betis maçının 3 kere izlediğini ve 27 şut çektiklerini hatırlatarak kötü performans göstermediklerini vurguladı.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator