Geri
İleri  

Ünal Karaman: "Getafe'ye saygı duyuyoruz ama..."

|| Son güncelleme

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacakları Getefe maçı öncesinde konuştu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, UEFA Avrupa Ligi C Grubu ilk maçında karşılaşacakları Getafe maçının öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Karaman, rakiplerine saygı duyduklarını ancak İspanya'ya galibiyet için geldiklerini söyledi.

Ünal Karaman'ın açıklamaları şu şekilde;

"SAYGI DUYACAĞIMIZ BİR RAKİP"

"Bu tür müsabakalar oldukça zorlu müsabakalar hem bizim hem rakibimiz için. Ligdeki pozisyonu ve oyunu gereği oldukça saygı duyacağımız bir rakip. Bu bize ayrı bir heyecan ve mutluluk veriyor. Kendimizi hangi noktada test edeceğimiz konusunda iyi bir test. Öncelikle iyi bir oyun hedefliyoruz. Sonrasında da alacağımız puan veya puanlarla ülkemize dönmeyi hedefliyoruz."

"GEÇEN SENEDEN İDMANLIYIZ"

"Sistemi oyuncular belirliyor. Benim elimde bu oyuncu var diye bugünden yarına olacak şey değil. Oyun ve zaman gereği saha içinde anlık değişimler yapabiliyorsunuz. Geçen seneden beri idmanlıyız, birçok zorlukla mücadele ettik. Oyun karakterimiz bizi güçlü tuttu. Kendi oyunumuzu oynayacağız diyoruz ama sahaya çıkınca o oyuncuların olması lazım. Az forma giyen veya yeni katılan arkadaşlarımızın özverisiyle bizi daha iyiye taşıyabileceği bir oyun planımız olacak."

"TÜM OYUNCULARIN ŞANSI VAR"

"Ne yaptığımızı, nereye gittiğimizi biliyoruz. Oyuncularımızın yüreklerini ve karakterlerini biliyoruz. Biz güveniyoruz. Evet oyuncularımız eksildi ama yine mücadele edecek yürekli oyuncularımız olacak. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Buraya getirdiğimiz tüm oyuncuların oynama şansı var ama yarın liste hazırlandığı anda hangi oyuncuyu kullanacağımızı net şekilde görürsünüz."

"ÇOK YETENEKLİ BİR TAKIM"

"Rakibimizi analiz ederken güçlü ve zayıf yönlerine göre oyun planlarız. Joao da söyledi, saygı duyduğumuz bir rakip, iyi pozisyondalar. Bu çaresiz olduğumuz anlamına gelmesin, biz en iyi mücadeleyi vererek sahada olacağız. Bölgesinde iyi oyunculardan oluşan, takım disiplinine sadık, çok yetenekli oyunculardan kurulu bir takımla karşılaşacağız."

"GETAFE HOCASINA TEŞEKKÜR EDERİM"

"Getafe Teknik Direktörü bir spor adamına yakışan açıklama yapmış, teşekkürler. Biz karşımıza çıkacak herkese rakibimizden öte saygı duyarak başlıyoruz. Övgüyü hak eden bir rakiple oynayacağız. Kendisine teşekkür ediyoruz. Ne kadar pozisyon olarak iyi oyunculardan kurulu, kolay gol yemeyen, disiplinli bir takım olsa da mutlaka zor duruma düşebileceği bir pozisyon olacaktır. Aslolan kendi gücümüz ile sahada yer alıp rakibin açıklarını en iyi değerlendirecek kurguda olabilmek."

"UMUTSUZ VE OLUMSUZ DEĞİLİZ"

"Asla umutsuz ve olumsuz düşünmüyoruz. Biz sporun her türlü sonucunu kabul etmiş olgunlukta insanlarız. Yarın kendimize yakışan oyunu oynayalım, gerisini hep beraber göreceğiz. Bireysel spor yapmıyoruz, bir takım oyunu bu. Bireysel değil bütün olarak oynayınca takım olunur. Bireysel anlama indirgeyeceğim bir şey söyleyemem rakip hakkında."

"İNANAN MİLYONLAR VAR AMA..."

"Grupların en zayıf takımı pozisyonunda, 4. torbada gruba girdik. Avrupa'da başarılı olmamız lazım. Bizim şehir genetiğimizde başarılı olma ve pes etmeme var. Bunun için mücadelemizi vereceğiz. Biz dünya karmasıyla da oynamış olsak gücümüz ölçüsünde sahaya çıkacağız. Saha içinize çıkıp kendi gücünüze yakışanı yapacaksınız. Kimse sizden olmayanı istemiyor, olmayanı sergileme hakkınız da yok zaten. Olabildiğince iyi hazırlandık. İnanan milyonlar var ama sonuçta sahada inanmış bir avuç insansınız."

"SONUÇ NE OLURSA OLSUN..."

"Meslektaşıma saygı duyuyorum, o da Avrupa deneyimi yaşayacak. İkimiz açısından da zor bir deneyim olacak. Yarın sonuç ne olursa olsun birbirimizin elini sıkacağımız bir maç sonu olsun."



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator