Geri
İleri  

Umut ve Serkan ne dedi?

Trabzonspor'un başarılı oyuncuları Umut Bulut ve Serkan Balcı Fenerbahçe yenilgisinin ardından açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig karşılaşmasında Fenerbahçe'ye 2-0 yenilen Trabzonspor'da futbolcu Umut Bulut, istedikleri futbolu oynayamadıklarını söyledi.

Karşılaşma sorası düzenlenen basın toplantısında konuşan Umut Bulut, ''En azından 1 puan almak için buraya gelmiştik. Galip gelmeyi düşünüyorduk ama istediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık ve yenilgi kaçınılmaz oldu'' dedi.

Aldıkları sonuçtan dolayı çok üzgün olduklarını belirten Umut, ''Böyle bir mağlubiyet beklemiyorduk. Artık önümüzdeki Medical Park Antalyaspor maçına çok iyi konsantre olup, gerçek Trabzonspor'u saha yansıtmalıyız. Son 2 maçta kaybettiğimiz 5 puanı telafi etmemiz gerekiyor. Bir galibiyet serisi yakalamak istiyoruz'' diye konuştu.

-SERKAN: ''BİZE YAKIŞMADI''-

Bordo-mavili futbolcu Serkan Balcı, Fenerbahçe karşısında sergiledikleri futboldan duydukları memnuniyetsizliği dile getirirken, ''Kazanmak için gelmiştik ama iyi mücadele etmemiz gerekiyordu, iyi mücadele edemedik. Henüz maçın ilk yarısında skor 2-0 oldu. Bizim için zor bir maçtı. İyi mücadele edemedik ve yenildik. Biz takım olarak iyi mücadele ederek bulunduğumuz konuma geldik. Bu futbol bize yakışmadı. Ders almamız gerekiyor'' ifadelerini kullandı.

Ligde hala lider durumda olduklarını hatırlatan Serkan, ''Liderliğimizi sürdürebilmemiz için iyi mücadele etmeliyiz. Çünkü biz iyi mücadele ederek kazanabilen bir ekibiz. Bunu yapmazsak kazanamıyoruz. Önümüzdeki haftalarda da konumumuzu korumak istiyoruz'' şeklinde konuştu.

✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator