Geri
İleri  

UEFA, Sporx'e 'Hayır' dedi, TFF harekete geçti

TFF, UEFA'nın Sporx'e Hollanda Teknik Direktörü Danny Blind için soruşturma açılmayacağını söylemesinin ardından harekete geçiyor.

Hollanda Teknik Direktörü Danny Blind'in, Çek Cumhuriyeti-Türkiye maçı öncesinde Çekler'in teknik patronu Pavel Vrba'ya e-posta yoluyla iletişime geçmesi gündemin ilk konusu haline gelirken, teşvik iddiaları konuşulmaya başlandı. Sporx konuyla ilgili olarak UEFA yetkilileriyle iletişime geçerken gelen cevap, "Hayır bu konuyla ilgili soruşturma başlatılmayacak" oldu. (UEFA'nın Sporx'e yaptığı açıklama için tıklayın...)

TFF CEPHESİNDEN AÇIKLAMA! "TERİM DE TAKİPTE"

UEFA'nın Sporx'e yaptığı açıklamanın ardından Türkiye Futbol Federasyonu'ndan karşı atak geldi. Bugün Gazetesi'ne konuşan TFF yöneticisi Yaşar Aşçıoğlu, atacakları adımla ilgili önemli bilgiler verdi. Aşçıoğlu, konuyla ilgili Federasyon olarak hazırlık aşamasında olduklarını belirterek şunları söyledi: "Gerekli girişimlerde bulunuyoruz. Türkiye Futbol Direktörümüz Fatih Terim hocamız da konuyla ilgili yakın takipte. Dersimize çalışıyoruz” diye konuştu.

"GEREKLİ BAŞVURUYU YAPACAĞIZ"

TFF idarecisi Aşçıoğlu açıklamarına şöyle devam etti: “Hollanda’nın teknik direktörünün yaptığı bu iş, ahlaksız bir noktada. Oldukça büyük bir terbiyesizlik. Herhalde bunu UEFA veya FIFA’da gerekli kurullar değerlendirecektir. Yazışmalarımız olacak. Ama bu yapılan, kesinlikle şike gibi bir şey!"

"BLIND'İN AMACI BELLİ"

Blind’in “Ben sadece tebrik ettim” sözünü de değerlendiren Aşçıoğlu “Orada niyetin ne olduğu belli. Ama ne derse desin, ne yaparsa yapsın, yolun sonu Türkiye’nin zaferiyle sonuçlanacaktır.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator