Geri
İleri  

Transferin en kârlısı Fenerbahçe

Fenerbahçe, şu ana kadar transferi döneminin SüperLig'de en karlı takımı oldu.

Spor Toto Süper Lig'de transfer döneminin sona ermesine sayılı günler Fenerbahçe, geride kalan sürecin en k,rlı takımı olarak dikkat çekiyor.

Sarı-lacivertliler, şu ana kadar kadrosuna kattığı 6 futbolcu (Frey, Barış, Berke, Ferdi, Slimani, Reyes) için 9 milyon 700 bin Euro bonservis bedeli öderken, en pahalı transferi İsviçre'nin Zürich takımından 2 milyon 800 bin Euro bedelle alınan Michael Frey oldu.

Fenerbahçe gönderdiği 4 futbolcu için 25 milyon 600 bin Euro gelir elde etti. Suudi Arabistan'ın Al-Ahli takımına transfer olan Josef de Souza için kulübün kasasına tam 12 milyon Euro girdi. Al-Nasr'a transfer olan Brezilyalı Giuliano'dan 10 milyon 500 bin Euro, Al-Wahda'ya imza atan Fernandao'dan ise 2 milyon 550 bin Euro gelir elde edildi. Kiralık olarak Serie A ekiplerinden Empoli'ye gönderilen Salih Uçan'dan ise kulübün kasasına 1 milyon Euro girdi. Takıma gelen 6 oyuncu için 9 milyon 700 bin Euro ödeme yapılırken, gidenlerden 25 milyon 600 bin Euro gelir elde edildi ve böylece 15 milyon 900 bin Euro ile transfer döneminde 4 büyük kulüp arasında şu ana kadar en çok k,r eden takım oldu.

RAKİPLER NE YAPTI?
BEŞIKTAŞ: 11 milyon 250 bin Euro k,rla F.Bahçe'yi takip etti.
TRABZONSPOR: 6 milyon 665 bin Euro k,r elde etti.
GALATASARAY: 1 milyon 50 bin Euro k,rla geride kaldı.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator