Geri
İleri  

Trabzonspor'u sırtlıyor, Gomis'i kovalıyor...

|| Son güncelleme

Burak Yılmaz, ligde 14 kez rakip fileleri havalandıran Bordo-Mavililer'in 8 golüne direkt katkı sağladı. Tecrübeli oyuncu aynı zamanda oyunuyla da göz dolduruyor.

Karadeniz ekibinin sezon başında Çin ekibi Beijing Guoan'dan 3.5 milyon Euro (14 milyon TL) bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı Burak Yılmaz, gösterdiği performansla adeta takımını taşıyor.

Ligin 6. haftası itibariyle rakip fileleri 14 kez havalandıran Fırtına'da, 32 yaşındaki santrfor toplamda 8 gole direkt katkı sağladı. Attığı 7 golle Bordo-Mavililer'in en golcü oyuncusu konumunda bulunan yıldız oyuncu, bir de asist yaptı.

Gözü krallıkta

Bordo-Mavili formayı giydiği günden bu yana Trabzonspor'a ciddi katkılar sağlayan tecrübeli oyuncu, ilk sezonunda 14 maçta 3 kez rakip fileleri sarsmıştı. Ardından Fırtına'nın ilk forveti konumuna gelen Burak, 2010-2011 sezonunda ligde 19 gol atarken, bir sonraki sezon ise adeta kariyerinin zirvesini yaşadı.

Milli futbolcu, 2011-2012 sezonunda 33 gol kaydederken krallık tacını da takmayı başarmıştı. Bu sezonda gözünü zirveye diken başarılı oyuncu, hem kral olmak hem de Trabzonspor'u tarihinin 50. yılında şampiyon yapmak istiyor

Burak Yılmaz'ın gol krallığındaki rakibi 7 gol atan Bafetimbi Gomis olarak dikkat çekiyor



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator