Geri
İleri  

Trabzonspor'dan Matus Bero açıklaması

|| Son güncelleme

Trabzonspor, kadrosuna katmak istediği isimlerden Matus Bero'nun transferi için resmi açıklama yaptı.

Trabzonspor'un başkanı Muharrem Usta dün akşam Trencin - Olimpija Ljubjana maçını izlemek için MSK Zilina stadyumundaydı.

Trabzonspor'un uzun süredir transferi içim uğraştığı Slovak orta saha oyuncu Matus Bero'nun transferini bitirmek için Slovakya'ya giden Başkan Usta, kendi twitter hesabından paylaştığı fotoğrafla Trencin - O. Ljubjana maçında olduğunu ve resmi bir belgeye imza attığını takipçilerine müjdeledi. Bu imza Matus Bero'nun transferinin bittiği yönünde bir paylaşım olarak yorumlandı.

Bordo-mavili ekibin başkanı twitter'da koyduğu fotoğraflara, ''Hayat devam ediyor,şimdi daha çok çalışma zamanı... Her şeye rağmen ve inadına.'' mesajını yazdı.

20 yaşındaki orta saha Matus Bero'nun kulübü Trencin maçı 2-3 kaybetmesine rağmen tur atlarken, Trencin'in 2. golünü Matus Bero kaydetti.

TRABZONSPOR, KAP'A BİLDİRDİ! 

Başkan Muharrem Usta'nın bu paylaşımlarının ardından Trabzonspor Kulübü, Bero transferini KAP'a bildirdi. Bordo-mavililerin açıklamasında "Profesyonel futbolcu Matus Bero'nun Kulübümüze transferi konusunda futbolcu ve Kulübü AS  Trencin ile görüşmelere başlanmıştır." ifadeleri kullandı. 

Matus Bero, geçtiğimiz sezon Trencin formasıyla çıktığı 37 maçta 17 gol atıp 11 de asist yapmıştı.

"Bero tamam, diğeri de bitecek"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, Slovak futbolcu Matus Bero'nun transferinin tamamlandığını, aynı ülkeden bir oyuncu transferi daha gerçekleştirmek istediklerini ifade etti.   

Usta, hedeflerindeki iki oyuncu için Slovakya'da bulunduğunu belirterek, "Bero, tamam. İnşallah diğeri de bitecek." ifadesini kullandı.

Genç bir takım oluşturmayı amaçladıklarını aktaran Usta, "Bu senenin takım kimyası çok sayıda kaliteli gençle az sayıdaki tecrübelilerden oluşacaktır. Ortak kararla hedef oyuncular için buradayız." şeklinde paylaşım da yaptı.

Jan Durica iddiası

Slovak Matus Bero ile transfer görüşmelerine başlayan Trabzonspor'un, bonservisi elinde olan Slovak savunma oyuncusu Jan Durica'yı da kadrosuna katmak için harekete geçtiği iddia edildi.

Transfer çalışmalarına hız veren Trabzonspor'un Kulüp Başkanı Muharrem Usta'nın, Slovakya'da AS Trencin formasını giyen Matus Bero ile anlaşma sağlanmasının ardından, Slovakyalı savunma oyuncusu Jan Durica ile de temasa geçtiği iddia edildi. Başkan Usta'nın, geride kalan sezonda Lokomotif Moskova forması giyen ve şu anda bonservisi elinde olan oyuncu ile bir araya gelerek bu transferi de olumlu sonuçlandırmayı hedeflediği belirtildi






✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator