Geri
İleri  

Trabzon'a seyircisiz oynama cezası

Olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe maçının bordo-mavili ekibe faturası ağır olacak. Saha olaylarından önce kötü tezahürat takımın en az 1 maç seyircisiz oynama cezasıyla karşı karşıya bıraktı.

SPORX ÖZEL - Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan ve futboldan çok olayların ön plana çıktığı derbide Trabzonspor taraflarlarının kötü tezahuratları bordo-mavilileri 1 maçlık seyircisiz oynama cezasıyla karşı karşıya bıraktı.

Derbi maçı öncesi çirkin ve kötü tezahurat konusunda 3 ihlali bulunan bordo-mavililer bir çok küfürlü tezahuratın yapıldığı Fenerbahçe karşılaşmasının ardından muhtemelen sevkedilecekleri PFDK tarafından 1 maç seyircisiz oynama cezasına çarptırılacak.

TFF'nin çirkin ve kötü tezahurat talimatında sıfır tolerans uygulamasının ardından ard arda bu fiille ilgili cezalar alan bordo - mavililer büyük bir ihtimalle disiplin talimatının 52. maddesi kapsamında evinde oynayacağı Kasımpaşa maçıyla ilgili seyircisiz oynama cezasını çarptırılacak. Bu karşılaşmayı sadece bayan ve çocuk taraftarlar izleyecek.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator