Geri
İleri  

Trabzon, Şota'yı resmen açıkladı! Ücret...

Tabzonspor, Ersun Yanal'dan boşalan teknik direktörlük koltuğu için Şota Arveladze ile anlaşıldığını açıkladı.

Transferde Sporx fırtınası esmeye devam ediyor! Süleyman Hurma'nın Trabzonspor'da göreve başlamasının ardından Ersun Yanal ile yolların ayrılacağını duyuran Sporx.com, bordo-mavili takımdan Şota döneminin başlayacağını TAM 30 gün önce duyurdu! Sporx.com, hedefi yeni 12'den vurdu! İşte o haber, tıklayın...

Trabzonspor
, Ersun Yanal'dan boşalan teknik direktörlük koltuğu için Şhota Arveladze ile doldurdu. 2 yıllık sözleşmeye 'Evet' diyen Gürcü teknik adam Trabzonspor'dan yıllık 1.2 milyon avro alacak.

1 buçuk saat aralıkla KAP'a yapılan iki bildiriyle Shota ile görüşmelere başlandığı ve anlaşıldığı kamuoyu ile paylaşıldı.

Bordo-mavili kulüp tarafından KAP'a yapılan açıklama şu şekilde:

"Profesyonel Futbol Takımı Teknik Direktörlüğüne Sayın Shota Arveladze'nin getirilmesi konusunda, 2  yıllık anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre Sayın  Shota Arveladze'ye; herbir futbol sezonu için 1.200.000.- EUR garanti ücret ödenecektir.

 Kamuoyunun bilgisine duyurulur.
."


YANAL'A 450 BİN € ÖDENECEK

Öte yandan Trabzonspor, teknik direktör Ersun Yanal'ın sözleşmesinin feshedildiğini ve Yanal'a 450 bin avro fesih bedeli ödeneceğini de borsaya bildirdi.

İşte KAP'a yapılan açıklama:

"Kulübümüz ile Teknik Direktör Ersun Yanal arasındaki sözleşme, karşılıklı olarak feshedilmiştir. Buna göre;teknik direktöre sözleşme fesih bedeli olarak 450.000.- EUR ödenecektir.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur."



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator