Geri
İleri  

Towns'ın, Timberwolves'la ilgili hayal kırıklığı mı bulunuyor?

Minnesota Timberwolves yıldızı Karl-Anthony Towns'ın Timberwolves ile hayal kırıklığına uğradığı, ancak ilişkilerinin hala iyi olduğu söylendi.

Minnesota Timberwolves yıldızı Karl-Anthony Towns'ın Timberwolves ile hayal kırıklığına uğradığı, ancak ilişkilerinin hala iyi olduğu söylendi.

The Athletic'den Zach Harper'a göre, Towns, Timberwolves'un 2015 NBA Draftı'nda kendisini draft ettiğinden beri bir basketbol takımı olarak gelişmediği için hayal kırıklığına uğruyor.

Bununla birlikte, bu küçük hayal kırıklığının en sonunda Towns ve Timberwolves arasındaki profesyonel ilişkiyi kırıp kırmayacağına dair hiçbir bilgi bulunmuyor:

"Lig kaynakları The Athletic'e, Towns'ın kampından bozulan bir ilişki ya da Wolves ile ilgili bir organizasyon olarak hayal kırıklığı yaşanması hakkında hiçbir şey olmadığını söylediler. Towns ve organizasyondaki diğer üyelerin, sürekli kaybetmekten ötürü hayal kırıklığına uğradıklarını iddia ettiler, ama bunun uzun vadeli bir konu olacağına inanmak için herhangi bir neden yok... henüz."

Towns'in iyi arkadaşı D'Angelo Russell ile oynamak istediği ve bunun çabucak olmasını istediği iddia edilmişti. D-Lo şu anda Golden State Warriors için oynuyor ve Russell'ı Timberwolves'a gönderecek iyi bir takas paketi almaları pek mümkün gözükmüyor. Ancak, Towns ve Russell'ın Golden State'te bir araya gelmesinin ihtimaller arasında olduğu düşünülüyor.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator