Geri
İleri  

Tolgay Arslan: ''Gerçek futbolumuz...''

|| Son güncelleme

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Monaco'yu 2-1 yendiği karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Tolgay Arslan, galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın Monaco'yu deplasmanda 2-1 mağlup etmesinin ardından zorlu karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Tolgay Arslan, açıklamalarda bulundu. Kendi futbolundan memnun kalmadığını belirten Tolgay, buna rağmen galibiyet için mutlu olduğunu söyledi. 

İşte Tolgay Arslan'ın Monaco maçının ardından yaptığı açıklamalar; 

Hak ettiğimiz 3 puanı aldık. İyi oynadık. Kontrollü oynamaya çalıştık. Çok pozisyona girdik. Onların ilk girdiği pozisyonda Falcao golü buldu. Karakterli bir takımız. Sonuçta da 3'te 3 yaptık. Ben de dahil herkes çok mutlu.

''GERÇEK FUTBOLUMUZA DÖNMEK İSTEDİK''

Biz kendimize güveniyoruz. Son Gençlerbirliği maçı iyi geçmemişti. Gerçek futbolumuza dönmek istedik. Kazanmaya çalıştık. 3 puanı bugün hak etmiştik.

''BEN ÇOK İYİ OYNAMADIM''

Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon ilk kez 11'de oynadım. Baskılı bir takıma karşı oynadık. Çok iyi oynamadım bence bugün. Çok kötü de oynamadım. Daha iyi olması gerekiyor. Takım kazandı ama ondan dolayı mutluyum. Kendi performansımdan mutlu değilim.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator