Geri
İleri  

Texas derbisi San Antonio'nun!

|| Son güncelleme

San Antonio Spurs, sahasınd ağırladığı Dallas Mavericks'i savunmasıyla mağlup edip üstüste 3. galibiyetini elde etti.

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi NBA'de San Antonio Spurs ile Dallas Mavericks karşı karşıya geldi. AT&T Center'da oynanan mücadeleyi ev sahibi Spurs, 88-83'lük skorla kazandı.

Mücadeleye San Antonio Spurs iyi başladı, Dallas ise 17'de 4 ile oldukça kötü bir şut performansı sergiledi. Benchten fiziksel bir savunma desteği alan Mavs, oyuna tutundu ve ikinci çeyrekte daha denk bir oyun sergiledi. Fakat, ilk yarıyı Spurs 7 sayı farkla önde geçti.

Üçüncü çeyreğe oldukça hızlı başlayan Mavericks, 21-9'luk bir seri yakaladı ve maç daha çekişmeli bir hal aldı. Önce 58-58'te, daha sonra 60-60'da eşitlik oldu ve öne geçen Spurs maç sonuna kadar arkasına bakmadı. Son 33 saniye kalan Spurs 84-83 öndeyken Kawhi Leonard'dan gelen üçlükle maç ev sahibinin oldu.

San Antonio Spurs'te Kawhi Leonard, 26 sayı 8 ribaunt 5 asistle maçın yıldızı oldu. LaMarcus Aldrdige 18 sayı 7 ribaunt, Tony Parker 16 sayı 8 ribaunt 8 asistle yıldızlaştı.

Dallas Mavericks'te Wesley Matthews 15 sayı, Dirk Nowitzki 13 sayı 14 ribaunt ve kenardan gelen Devin Harris ise 11 sayıyla oynadı.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator