Geri
İleri  

Terry'den Benitez'e üstü kapalı mesaj

Chelsea kaptanı John Terry'nin antrenmanda 16 numaralı t-shirt giymesi İngiliz basınında polemik konusu haline geldi.

11 Kasım'da oynanan Liverpool maçında Luis Suarez ile çarpışarak sakatlanan ve o günden bu yana hazırlıklarını takımdan ayrı sürdüren John Terry'nin çalışmalarda giydiği 16 numaralı antrenman forması, İngiliz basınına malzeme konusu oldu.

Bilindiği gibi Londra ekibinin eski menajeri Roberto Di Matteo, Chelsea'de forma giydiği dönemde sırtında 16 numarayı taşıyordu. Geçtiğimiz hafta görevine son verilen İtalyan menajer ile arasının iyi olduğu bilinen Terry'nin antrenmanlarına Di Matteo'nun forma numarası olan '16' ile çıkması, yeni Menajer Rafa Benitez'e bir gönderme olarak algılandı.

Bu iddiaların asılsız olduğunu belirten John Terry ise takım olarak Benitez ile başarıya ulaşmak için konsantre olduklarını ve geçtiğimiz perşembe günü yapılan antrenmanda yeni menajerlerine gayet hoş bir karşılama yaptıklarını belirtse, bu kimseye inandırıcı gelmedi.

Liverpool'da menajerlik yaptığı dönemde o zamanki Chelsea menajeri Jose Mourinho ile girdiği sözlü tartışmalar yüzünden mavi-beyazlı taraftarların kara listesine giren Rafael Benitez, haftasonunda takımın başında çıktığı ilk maçta Stamford Bridge tribünlerinden büyük tepki almıştı.

 




✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator