Geri
İleri  

Taraftarların kulüpten şok isteği! Yoksa...

Fenerbahçe'de yaşanan son gelişmelerden sonra sarı-lacivertli taraftarların bir bölümü yöneticilere takımı ligden çekin çağrısı yaptı.

Fenerbahçe'de UEFA'dan gelen cezanın yankıları devam ediyor.

Sarı-lacivertli taraftarların buluşma noktası olan superFB.com'da yapılan bir ankette ise çarpıcı bir sonuç ortaya çıktı.

Taraftarlara Genel Kurul yöntemiyle F.Bahçe Spor Kulübü yönetiminin olağanüstü toplanarak takımı ligden çekip çekmemesi üzerine görüşleri soruldu. Ankete katılan 20 bin kişinin yüzde 60'lık bölümü takımın ligden çekilmesine onay verdi.

Devam eden ankette 12479 oy (%60.47) "Evet, çekilelim" şıkkına giderken, %39.53'lük kesim (8157) ligden çekilmemeleri yönünde görüş bildirdi.

Taraftarların bazıları da sosyal medya aracılığıyla görüşlerini bildirdi.

CAS sonucuna kadar sakin kalalım ancak FBTV sesini yükseltsin!Dahili harici düşmanların oyununu CASda bozmazsa bu "şerefli" ligden çekilelim

— ülkü feyyaz taktak (@utaktak) June 25, 2013

Selçuk Yula'ya katılıyorum ligden çekilelim görsünler temiz ligi. FİFA oynayamaz hale geldim amk ne zevk kaldı ne heyecan.

— ABT (@AhmetBoraTuran) June 26, 2013

Ne yani şimdi,FENERBAHÇE 2sene bu ligde figüranlıkmı yapacak?Çekin ulan bu takımı ligden,küllerimizden yeniden doğarız biz.

— ANTİ FRANSIZ (@HARD_FB) June 26, 2013

Takımı ligden çekin ! O havuzdan çıkın ! Neymiş ülke menfaati açıklayın ! Yeter ulan artık ! @Fenerbahce

— ugurturan5 (@ugurturan5) June 26, 2013

takimi ligden cekin.... temizlig de bizim isimiz yok daha.... havus dan derhal cikilsin... bizim sayemizde cakallar para kazanmasin

— Tarkan Derman (@TarkanDerman) June 26, 2013

Havuzdan cikin,ligden cekin, maddi zarari taraftar karsilar dedik,tutari mi dogru hesaplayamadik acaba ?!?

— Mehmet Sindel (@MehmetSindel) June 26, 2013

Ya istifa,ya takımı çekin ligden ikisini yapacak cesaretin yoksa eskisinden daha güçlü kadro kur ligin anasını ağlat.yeter çektirdiniz.

— T.C Kitsune (@TCkitsune_) June 26, 2013

@OmerTemelli Sayın Temelli! ya çıkın bir şeyler söyleyin ama bu sefer gerçek olsun ya kulübü ligden çekin yada hepiniz çekip gidin yeterrr

— T.C Kitsune (@TCkitsune_) June 26, 2013

✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator