Geri
İleri  

Survivor'dan kim elenecek, Survivor yeni bölüm fragmanı -28 Nisan Cuma

Survivor kim elenecek? sorusunun yanıt ve Survivor 28 Nisan Cuma yeni bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte 2017 Survivor'da yaşanan son gelişmeler ve detaylar

Survivor'da eleme potası ve 28 Nisan Cuma günün fragmanı burada! Survivor 2017'de yarışmacıların sayısı azalıyor. Son olarak Şahika'nın elenmesiyle birlikte sayıca az duruma düşen Ünlüler takımındaki yeni gelişmeler merak konusu... 28 Nisan Cuma gününün fragmanı da yayınladı.

SURVIVOR 28 NİSAN CUMA FRAGMANI



PINAR: SADECE BİR KİŞİ KALACAK

Adadan elenmesinin kesinleşmesinin ardından ailesiyle ilgili duygusal bir konuşma yapan Pınar herkese teşekkür etti. Eşine, anne ve babasına ayrı bir yer veren Pınar, milli takımda olma hayalini nasıl gerçekleştirdiğini söyledi. Son olarak yarışmacı arkadaşlarına da göndermede bulunan Pınar "Hepimizin bir son kullanma tarihi var adada sadece 1 kişi kalacak sadece 1 kişi şampiyon olacak" dedi.

SURVİVOR'DA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Ödüllerin seviyelerinin artmasıyla birlikte oyunlarda daha fazla performans ortaya koyan yarışmacılar birleşme sonrası adadan gönderilecek ilk kişiyi belirledi. Survivor 2017'den giden isim Berna, Gökhan, Sabriye ve Pınar dörtlüsünden biri oldu. Ilıcalı'nın yaptığı açıklamaya göre adadan giden kişi Pınar Saka oldu.





✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator