Geri
İleri  

Survivor'da dün akşam eleme adayları kimler oldu? Survivor ödül oyunu

Survivor'da dün akşam eleme adayları kimler oldu? sorusunun yanıtı haberimizden ulaşabilirsiniz. Survivor'da ödül oyununda neler yaşandı? İşte Survivor son bölümünden detaylar...

Survivor'da dün akşam eleme adayları belli oldu! Peki Survivor ödül oyununu kim kazandı? Ödül oyununda neler yaşandı? İşte Survivor'da ödül oyunu ve konseyden detayları...

SURVIVOR'DA ELEME ADAYLARI KİMLER? ÖDÜL OYUNUN HANGİ TAKIM KAZANDI

Survivor'da ilk dokunulmazlık oyununu Ünlülerin kazanmasıyla birlikte Gönüllüler takımından konseyde en çok isim Ogeday'ın çıktı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Berna, Volkan'ın ismini söyledi ve Ogeday ile Volkan ilk eleme adayları oldu. Pazar akşamı oynanan dokunulmazlık oyununu ise kazanan taraf Gönüllüler oldu. Ünlülerde ise bireysel dokunulmazlık oyununu Sema kazandı. Konseyde Adem ile İlhan Mansız'ın ismi çıktı. Son olarak Survivor'da Ogeday, Volkan, Adem ve İlhan Mansız oldu.

İLHAN MANSIZ VE ADEM ADAY OLDU

Ada konseyi öncesi ünlüler, takım olarak gönüllülerin karşısına güçlü aday çıkarma kararı aldı. Konseyde gönüllü olan ve adı en çok yazılan Adem ile takımın büyüğü olduğu için yine gönüllü olan Sema'nın adını verdiği İlhan Mansız eleme adayı oldu. Ada konseyinde Ogeday, Volkan, Adem ve İlhan Mansız'dan en az SMS oyunu alan adaya veda edecek.

SURVIVOR'DA ÖDÜL NEYDİ?

Survivor 2017'nin son bölümü heyecan dolu anlara sahne oldu. Ünlüler ve gönüllüler ödül oyununda karşı karşıya geldi.

TV8'in sevilen programı Survivor'un son bölümünde ödül oyunu oynandı. Ünlüler ve gönüllüler dondurma ödülü için kıyasıya mücade etti. Yarışmanın sonunca gülen taraf gönüllüler oldu. Gönülüler takımı önce doyasıya dondurma yedi, ardından DJ eşliğinde eğlendi.

SURVIVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI



SURVIVOR YUNANİSTAN YARIŞMACILARI KİM VE İSİMLERİ NE?

Survivor'da Türkiye ile Yunanistan takımları karşıya geldi. Peki Yunanistan'da yapılan Survivor yarışmacılarının özelliklerini, kim olduklarını sizler için derledik.

George Angelopoulos

George Angelopoulos, 34 yaşında ve Skiathos yaşıyor. Su kayağı koçu ve eski futbolcu olan ünlüler yarışmacısı, kick boks ile ilgileniyor. Kendisini güçlü ve etkili olarak tanımlayan George, etkili ve mücadeleci yapısıyla öne çıkıyor.



Evridiki Valavani

Sporcu kimliği ile tanınan Evridiki Valavani, Yunanistan Survivor'ının en dikkat çeken yarışmacılarıa arasında yer alıyor. Sınırlarını test etmek istediğini söyleyen Evridiki Valavani, SKY Spor kanalında spor muhabiri olarakta görev alıyor.

Bo

39 yaşında Bo, Almanya'da doğdu. Kendi ülkesinde ünlü bir rapçi olan Bo, jimnastik ağırlıkları ve kick boks ile ilgileniyor.

Yorgos Chraniotis

Yunanistan'ın tanınan yüzlerinden birisi olan 39 yaşındaki Yorgos Chraniotis oyunculuk yapmaktadır. Birçok dizi ve sinema filminde rol almıştır. 1995 yılından beri tiyatro ile ilgilenmektedir.

Konstantinos Kokkinakis

Konstantinos Kokkinakis, 42 yaşında. Survivor gibi fırsatların insanların hayatına bir kez çıkabileceğini düşünen ünlüler yarışmacısı, jimnastik akademisinden mezun.

Giannis Spaliaras

Spaliaras ,Survivor Yunanistan'ın en popüler isimlerinden biri. Modelliğin yanı sıra oyunculuk deneyimi de bulunan Spaliaras, Instagram hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraflarla Sportmen kimliğini de gözler önüne seriyor.



Costas Anagnostopoulos

34 yaşındaki George Costas Anagnostopoulos, Skiathos yaşıyor. Su kayağı koçu ve eski futbolcu olan George, kick boks ile ilgileniyor. Fiziğine fazlasıyla güvenen Fighters yarışmacısı, kendisini güçlü ve etkili olarak tanımlıyor.

Sarah Eskenazi

Survivor Yunanistan'ın Fighters yarışmacısı Sarah Eskenazi, 29 yaşında. Drama okulunu bitiren Fighters yarışmacısı, okçuluk ve dansçlık gibi spor dallarıyla aktif olarak ilgileniyor. Atina'da yaşayan Sarah Eskenazi, kendisini neşeli ve sevecen birisi olarak tanımlıyor.

Costas Anagnostopoulos

Constantine Anagnostopoulos, 32 yaşında ve Atina'da yaşıyor. Daha önce Somali'de Korsanlık karşı paralı asker olarak çalışan Costas, kendisini sorumluluk sahibi, pratik ve maceracı olarak tanımlıyor.

Constantine Vassalos

Constantine Vassalos 27 yaşında ve Atina'da yaşıyor. Kişisel antrenör ve cankurtaran olan yarışmacı, vücut geliştirme, basketbol ve futbol ile ilgileniyor.

Sarah Eskenazi

Sarah Eskenazi, 29 yaşında. Drama okulunu bitiren Fighters yarışmacısı, okçuluk ve dansçlık gibi spor dallarıyla aktif olarak ilgileniyor. Atina'da yaşayan Sarah Eskenazi, kendisini neşeli ve sevecen birisi olarak tanımlıyor.

Marios Loannides

Marios Loannides, 30 yaşında. Dalış eğitmenliğinin yanı sıra modellik yapan başarılı yarışmacı, özellikle yüzme ve bisiklet sporuyla yakından ilgileniyor.

 



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator