Geri
İleri  

Survivor ödül oyununu kim kazandı? (29 Mayıs 2020)

Survivor Ödül oyunu kazananı 29 Mayıs 2020'de Ünlüler oldu. Bu bölümde Survivor ödül oyununu farklı şekilde Ünlüler kazanmayı başardı. 29 Mayıs Survivor ödül oyunu kim kazandı belli oldu. Nefesleri kesen yarışmada Ünlüler ve Gönüllüler takımları 29 Mayıs Survivor ödül oyununu kazanmak için kıyasıya yarışdı. Gönüllüler takımı, iki oyun kazanarak skoru 9-7 yaptılar ve ödül için bir an ümitlendiler. Fakat son oyunda Sercan, rakiplerine o şansı tanımadı ve aldığı sayı ile skoru 10-5 yaptı. Böylece Survivor 2020'de ödül oyununu kazanan takım Ünlüler oldu. Survivor ödül oyunu, Survivor ünlüler gönüllüler, 29 Mayıs Survivor bilgilerine ulaşmak için haberimizi okuyabilirsiniz.

İlgiyle izlenen Survivor yarışmasında ödül oyunu oynandı. Kıyasıya geçen yarışmada Survivor Ödül oyununu 29 Mayıs 2020'de kazanan Ünlüler oldu. Survivor yarışmasında 29 Mayıs Ödül Oyununu kazanan taraf Ünlüler oldu. Ünlüler Ödül oyununu kazanarak birbirinden lezzetli yemekleri kazanmayı başardı. Ödül oyununu kazanan Ünlüler takımı; karışık ızgara tabağı, patates kızartması ve salatadan oluşan nefis bir akşam yemeği kazandılar. Ve oyunda sonra bu ödülün keyfini doyasıya çıkardılar. Böylece birinci dokunulmazlık oyunu öncesinde moral depolamış oldular.

29 Mayıs Survivor ödül oyununu kazanan Ünlüler oldu.

29 MAYIS SURVIVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI

Survivor 2020 yeni bölümde Ünlüler ile Gönüllüler ilk olarak avantaj oyunu oynadı. Dört kişi kalan Ünlüler ile Gönüllüler, ödül oyununda yarışmacı seçme şansını elde etmek için bayrak yarışına çıktı. Dörder kişinin yarıştığı avantaj oyununda kazananı frizbi atışları belirledi. Ve Survivor'da avantaj oyununu kazanan takım Gönüllüler oldu.

Survivor'da avantaj oyunu sonrasında ödül oyunu için eşleşmeler yapıldı. Avantajı kazanan Gönüllüler takımı, Ünlüler takımındaki dört kişiden yarışmak istediklerini seçtiler. Survivor 2020'de ödül oyununda parkurda bir ilk gerçekleştirildi. Bu ilk ise atışlarda kullanılan frizbi oldu. Oyun öncesinde atışlarda farklı koşullardan tek atışın yapılarak sayı kazanıldığı altın atışın kullanabileceği açıklandı. İki takım arasında nefes kesen bir mücadele ekrana geldi. Oyunun ilk yarısı kafa kafaya geçti. 5-5'den sonra ise Ünlülerin oyuna motive olmalarının farkı ortaya çıktı. Ve oyunda 9-5 öne geçtiler.

AVANTAJ OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2020'de Ünlüler ile Gönüllüler, oyunlar öncesinde avantaj oyununa çıkıyor ilk önce. Bunu kazanan takım, oyunda rakip takımdan yarışması seçme şansını elde ediyor. Ünlüler takımı, zaten dört kişi kaldıkları için avantaj oyununa tüm takım olarak çıktılar. Gönüllüler takımından ise Barış, Berkan, Evrim, Nisa bayrak yarışında mücadele etti. Bugün ödül oyunu öncesinde oynanan avantaj oyununda kazanan takım Gönüllüler oldu.

SURVIVOR'DA ÖDÜL NEYDİ?

Survivor'da ödül oyununu sunan Murat Ceylan, oyun öncesinde yarışmacıları çok heyecanlandıran nefis ödülü açıkladı. Bugün Survivor 2020'de ödül oyununu kazanan takım; karışık ızgara tabağı, patates kızartması, salata kazandı.

SURVIVOR ÖDÜL OYUNU 1. BÖLÜM İZLE 

 


SURVIVOR ÖDÜL OYUNU 2. BÖLÜM İZLE 




✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator